Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 15 d’octubre del 2014

GRAN DIA DE RUGBI DE LES CATEGORIES INFERIORS

El dissabte 11 d’octubre, en el camp de Girona a partir de les 10 del matí, van començar les trobades de l’Escoleta Senglar, Sub 8, Sub 10, Sub 12 i Sub 14 ( Gian i Sergio ). Van participar tots els jugadors, es van divertir molt i van tenir una molt bona actitud al costat dels seus entrenadors.



Els infantils van debutar a la lliga contra un gran equip, el Sant Boi, perdent sobradament però enfrontant-se amb valentia a un gran rival. L’equip de Girona no va baixar els braços en cap moment, mostrant així les seves ganes de competir.

També els cadets van perdre el segon partit de lliga contra un dels millors equips d’aquesta categoria, el Sant Cugat A, el qual va desenvolupar un gran joc en conjunt i fent destacades individualitats. Els de Girona van fer força amb un gran equip al principi, però després no van poder seguir el nivell del Sant Cugat.

Felicitats a tots/es els jugadors/es ja que ho van fer molt bé i amb un gran entusiasme, als entrenadors i als pares i mares que ens varen acompanyar.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be nois!!!
Juan juan