Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 1 de novembre del 2014

2ª TROBADA D’ESCOLES A LA FOIXARDA

El dissabte 25 d’octubre, els sub 8 i sub 10, amb dos equips cadascú, i els sub 12 i sub 14 del Rugby Club Senglars, van anar a jugar a La Foixarda, a Barcelona, havent d’anar amb un autobús de dues plantes degut a la imparable crescuda del Club. Van participar en una trobada contra equips com els Gòtics RC, el Tordera RC i el GEIEG. Es va guanyar i es va perdre, però el més important és que va ser molt divertit per tots. Amb la bona assistència en els entrenaments, va quedar demostrada les ganes, l’esforç, la lluita, el companyerisme i les millores que estan fent els nostres jugadors.
Felicitats !!!
Aquest dissabte 25, els INFANTILS van obtenir la seva primera victòria a la lliga juntament amb els seus companys del GEIEG.  Van vèncer al Granollers 0-75. Aquest dissabte 1 de novembre jugaran a Vilanova i la Geltrú. El bus sortirà a 2/4 de 8 de Torroella i passarà per Girona a ¼ de 9 del matí. Els CADETS van perdre a Girona contra un dels més forts, la U.E. Santboiana. Això sí, els hi van plantar cara però no van poder vèncer i el resultat final va ser 9-41.

Molt bé pels dos equips !!!

Aquest proper diumenge 2 de novembre es faran les fotos oficials de la temporada de totes les categories. Es recorda a tots els jugadors que s’ha d’anar vestit amb l’equipació del Club. Aprofitat que el primer equip juga a casa contra el Martorell, esperem tenir una grada plena d’afició per animar a l’equip sènior.