Patrocinador oficial Sènior

divendres, 28 de novembre del 2014

ELS CADETS GUANYEN A REUS I ES CLASSIFIQUEN A LA DIVISIÓ D’HONOR CATALANA SUB 18

Els cadets GEIEG-SENGLARS es van desplaçar a Reus per disputar el seu últim partit de lliga del grup A. El llarg i cansat desplaçament, no va influir en l’ho que va ser, possiblement, el millor partit jugat en conjunt per l’equip. Potser la idea de fer entrenaments en conjunt cada 15 dies, tant a Girona com a Torroella ha sigut un punt clau per enfrontar-se al RUGBY REUS DEPORTIU.

L’equip GEIEG- SENGLARS, amb l’equipació alternativa blava, des de els primers minuts va imposar el seu joc amb una bona defensa, bon joc, amb uns davanters durs i uns tres quarts que jugaven per obert fent mal a l’adversari, acabant el primer temps 0-27. El segon temps va seguir una mateixa dinàmica i intensitat pels visitants, finalitzant el partit 0-72.

Es va veure reflexat un millor enteniment conjunt que deixa als cadets en una quarta posició i classificats amb els millors equips. A seguir treballant dur amb en Tito i en els entrenaments amb en Txiki.

Agraïm a l’entrenador Tito i a en facu i en Sam que van acompanyar als jugadors Senglars. Ara descans.