Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 16 de novembre del 2014

Els Senglars es classifiquen a la lliga d'or a la Divisió d'Honor Catalana

Avui s'ha disputat el partit més important de la primera volta pels rugbiers de Torroella de Montgrí. Els Senglars han guanyat la 8éna jornada de la lliga contra el CRUC Castelldefels i s'han classificat matemàticament per la lliga d'or en la màxima categoria catalana. Es tracta d'una fase en camí d'ascens a la Divisió d'Honor Estatal.



La jornada ja ha començat en el desplaçament on s'ha notat un alt nivell de concentració. Amb 23 convocats, els Senglars han començat el partit atacant agressivament a la línea de marca rival fins a marcar una primera marca del partit de les mans del pillier Ramon Bos, sense transformació degut al fort vent. Però l'aventatge ha durat poc quan al minut 21 els locals apunten el seu primer assaig i transformen la seva marca. El marcador es capgira a 7-5, però els vermells responen ràpid al minut 34 amb una marca idèntica, un altre cop gràcies al delanter Bos. Els rugbiers van al descans amb el marcador a favor. 7-10. La primera part ha estat marcada pels placatges del segon centre Martí Rufí (qui al tercer temps ha estat escollit Man of the Match dels vermells), jugades individuals del tercera Sam Velasco i Melés aixecades.

A pocs minuts de començar la segona part del partit els barcelonins anoten 3 punts més després d'un xut a pals d'un cop de càstig. El resultat s'iguala a 10-10. Tot i que els gironins  han afrontat la segona part amb la convicció de poder guanyar el partit, el CURC ha surtit al atac i han fet la seva segona marca al minut 47. Els locals s'han distanciat al marcador a 15-10, ja que no tranformen l'assaig. Després d'haver incorporat reforçosos frescos al equip visitant, s'ha reanimat l'esperit guanyador i al minut 65 el centro Rufí fa la tercera marca torroellenca, sense transformació, i s'ha igualat el marcador a 15. Els empordanessos fan un pas més i al minut 73 el tercera Velasco anota el quart assaig i el punt ofensiu. El marcador torna a canviar a 15-20 a 7 minuts de la final. Els groc-i-blaus han sortit al contra atac fins arribar a la línea de marca, però no han asconseguit fer la seva tercera marca, gràcies a un gran placatge del jove Velasco dins la zona morta i ha tirat el jugador rival fora del camp. Amb aquesta jugada es sentència el partit amb una victòria molt treballada i uns 5 punts importants per la classificació.

Gràcies a la derrota de Tarragona els Senglars s'han assegurat el 5é lloc final en la classificació i això suposa que jugaràn la "lliga d'or" entre els primers 5 classificats de cada grup de la categoria. El cap de setmana vinent toca un descans merescut!

Felicitats Senglars!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Be Senglars!!!
felicitacions
juan juan

Anònim ha dit...

Felicitats senglars!!!
Lluís

Anònim ha dit...

CONGRATULATIONS SENGLARS
IAN