Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 8 de novembre del 2014

Els Senglars guanyen la Pernil Cup

Avui els Senglars han jugat al camp del RC Cornellà, on sempre es disputen partits complicats. Aquesta vegada no ha estat diferent. Els torroellencs han jugat una primera part molt defensiva amb molts minuts dins la seva 22. El Cornellà jugava molt a l'atac i això ha portat la primera marca per part dels locals. Cornellà no ha transformat la marca però s'avançen en el marcador 5-0. Els vermells tenien dificultats per capgirar el partit però a 5 minuts de la mitja part aconsegueixen fer la seva primera marca al pur estil Senglar, amb un maul fins a la línea d'assaig de les mans del talona Josep Maria Pla. L'ala Oscar Vila ha transformat l'assaig visitant i els empordanesos invertien el marcador a 5-7 a poc d'acabar la primera part.
Els visitants s'han animat en la segona part del partit i han disputat més minuts al camp rival. Es notava la convicció de superioritat per part dels Senglars en les melés,  però no ha estat fins el minut 39 de la segona part quan els vermells han marcat el segon assaig en una jugada de continuïtat entre Ferran Sayeras i Rodrigo Aspiotti que han trencat la línea de defensa barcelonina. Es sentenciava el partit amb amb un marcador de 5-12, ja que no es va poder transformar el segon assaig.
Com és de costum, al tercer temps s'ha fet l'entrega del pernil que dona nom a aquest enfrontament entre Els Senglars de Torroella de Montgrí i el R.C Cornellà de Llobregat.