Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 4 de novembre del 2014

ELS SENGLARS SEGUEIXEN IMBATIBLES A CASA

Els Senglars de Torroella van jugar el seu tercer partit a casa i segueixen imbatibles a casa aquesta temporada. Aquest diumenge es va disputar el CR SENGLARS vs RC MARTORELL a les 12:00 hores al Senglars Rugby Stadium. Els nouvinguts a la Divisió d’Honor Catalana van començar el partit contra un equip local molt motivat davant d’una grada espectacular que comptava amb gran part dels jugadors de l’Escolta animant al seu equip sènior.Els locals van començar amb el joc ofensiu des del minut 1 que va donar el primer fruit al minut 5 amb la primera marca d’un equip clarament superior. Els vermells no van abandonar el camp rival i van seguir fent marques tant en jugades individuals de la línia com en jugades conjuntes amb els davanters fins a avançar-se a 25-0 en la mitja part. Malauradament no van aconseguir transformar cap de les 5 primeres marques.Es va començar la segona part amb dos canvis. La intensitat ofensiva dels empordanesos no va minvar. Els visitants no van aguantar la pressió dins a la seva 22 i van seguir encaixant marques dels vermells fins a sumar-ne 9. Els Senglars van augmentar l’avantatge 45-0, però no en tenien prou. El contundent atac i l’eficaç defensa dels locals, va portar els barcelonins a la desesperació i van cometre cop de càstig a la seva línia comportant això una marca de càstig. Aquesta marca es transforma amb èxit. El marcador va avançar a 52-0 però abans de la xiulada final de l’àrbitre els Senglars van fer la seva onzena i última marca del partit deixant aquest sentenciat a 57-0.