Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 22 de desembre del 2014

Els Senglars es van estrenar a l'estadi Baldiri Aleu

Aquest dissabte es va disputar el segon partit de la lliga d'or a la Divisió d'Honor Catalana. Els Senglars es van desplaçar a l'estadi Baldiri Aleu, casa del club més antic d'Espanya, U.E. Santboiana.
Els vermells van començar l'enfrontament amb una defensa poc sólida que va donar lloc a les 3 primeres marques dels barcelonins en la primera mitja hora del partit. Els de la Santboiana van progressar el marcador fins a 21-0 amb 3 marques transformades i abans d'acabar la primera part van fer un xut arrel d'un cop de càstig. El marcador va quedar 24-0 a la mitja part.
En la segona part els torroellencs van sortir a atacar i amb una ofensiva insistent dins la seva zona de 5 van aconseguir fer la primera marca de maul i transformar-la. Els barcelonins van respondre amb una 4rta marca transformada i així van assegurar el seu punt bonus, però els empordanesos van seguir atacant fins a fer 2 assajos al més pur estil senglar. La segona marca va entrar d'una melé i va ser transformada i el tercer try va entrar des d'un maul format a la touche. Aquesta última marca senglar no va poder ser transformat i el marcador va canviar 31-19. Llàstima que es va escapar el punt bonus a una marca més, però els Senglars van marxar a casa amb una bona sensació contra un dels equips favorits per l'ascens.