Patrocinador oficial Sènior

dijous, 22 de gener del 2015

ELS INFANTILS I CADETS PERDEN PERO FENT UN BON PAPER

Infantils
El dissabte ens vam desplaçar fins a Sant Boi de Llobregat per jugar un partit entre els Infantils i el Ñandú, un equip canari inscrit a la lliga catalana desplaçat fins a Catalunya per competir.
El partit va estar molt disputat en tot moment però l
a superioritat dels canaris es va fer notar de seguida. Els joves jugadors gironins es van trobar amb un match per interpretar un rol fortament defensiu, amb un Ñandu superior en les fases estàtiques i segur al obrir el camp.  La molt bona actitud de la defensa i la continuïtat quan disposàvem d’oportunitats d’atac  feien que els nostres seguissin dins del partit en tot moment.
Tot i la bona actitud i lluitar fins el final, el resultat acabaria sent 33-12 a favor de l’equip canari. Malgrat el resultat els nostres Geieg-Senglars poden estar molt orgullosos del partit realitzat.

Cadets
Difícil desplaçament dels cadets del Geieg-Senglars per disputar el primer partit de la jornada de 1ra divisió catalana Sub18. Al camp del guanyador de la primera fase del grup A, la Unió Esportiva Santboiana.
Un equip ple de baixes que nomes comptava amb 16 jugadors. Partit amb clar domini dels locals en totes les facetes del joc que s’imposaven 70 a 0, tot i que els nostres no varen baixar els braços, fent seva la possessió de la pilota durant els últims minuts del partit.
El 1 de febrer rebran al Barça en el camp dels senglars per disputar la segona jornada d’aquesta lliga. Gran oportunitat per oblidar-se del resultar del primer partit i tornar a la victòria.
Ánims nois!!!!