Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 27 de gener del 2015

Els Senglars disputen un derbi molt igualat.

Aquest dissabte es va disputar el derbi gironí de rugbi a les instal·lacions del grup excusionista de Girona. Els Senglars i el GEIEG es van tornar a enfrontar a la lliga després d'un any sense coincidir.
El partit va començar amb una primera marca torroellenca, al més pur estil Senglar, amb un maul format des d'una touche a prop de la línea de 22 i transformat pel 10 Mounaim. Els gironins van respondre molt ràpidament i, en questió de 10 minuts, van anotar la seva primera marca, que no van transformar, i es van acostar 5-7 al minut 30.Els torroellencs van presionar l'equip amfitrió i aquests van cometre un cop de càstig que els Senglars van saber aprofitar amb una ofensiva davantera fins a aconseguir el segon "try" empordanès de les mans del piller Ramon Bros. Mounaim va tornar a transformar la marca i va ampliar l'avantatge a 5-14. Pocs mintus abans de la mitja part, el GEIEG va tornar a reaccionar amb una jugada ràpida de la seva línia fins a arribar a la zona de marca i aíxí van empatar en quant a marques. Els gironins van transformar la seva segona marca i van retallar l'avantatge als Senglars 12-14.
 El partit va ser molt igualat i novament els de Torroella van desempatar els "try's" amb una melé robada al GEIEG i imparable d'on va sortir el 8 torroellenc, Domènech Sabrià "Dominichy". La transformació no va fallar i els Senglars van anotar 7 punts més. Però el GEIEG no va baixar el cap i a 2 minuts de la mitja part van sacar un cop de càstig ràpidament i van fer la seva tercera marca transformada per anar al descans deixant 17-21 el marcador. En la segona part, el partit va seguir encara més igualat on ambdós equips van exhibir un molt bon joc. A 6 minuts del final del partit el GEIEG va fer la seva 4a marca i per primera vegada en el partit es va avançar al marcador 24-21 i va anotar una 5a marca per arribar a 31-21. Els Senglars van lluitar fins a l'últim minut, i a 2 minuts d'acabar el partit van plantar la 4a i última marca, que es va transformar, però no van poder capgirar el marcador final, que va quedar  31-28.