Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 20 de gener del 2015

ELS SENGLARS GUANYEN AL BARÇA B EN UN PARTIT MOLT DISPUTAT

Espectacular victòria dels Senglars contra el Barça B al SENGLARS RUGBY STADIUM, amb un renyit 24 a 23.

Els locals, amb moltes ganes de rugby després de no haver pogut jugar el cap de setmana passat, sabien que es trobarien amb un fort rival.

Després de fer un minut de silenci per la sentida pèrdua de’n Gerry, un gran aficionat i fundador del Man of the Match, es va donar inici al partit.

Va ser un inici de partit molt disputat pels dos equips, que van intentar demostrar les seves habilitats en tot moment.
El Barça B va tenir un joc continuat, topant-se amb una bona defensa Senglar, que intentava imposar el seu joc de davanters i  tenir control del terreny.

La primera part i amb el vent a favor del contrincant, al minut 3, els del Barça B van fer un assaig, però al minut 5, el marcador es va igualar per una marca feta per en Xuse.
Cap de les dues marques va ser transformada.

Tot i que en aquesta primera part, el Barça B va sumar en el minut 13, un cop de càstig a pals, 2 assajos als minuts 23 i 35, transformant-ne un d’ells, estan a punt de finalitzar aquesta meitat, els Senglars van disminuir aquesta avantatge amb una marca, acabant així aquest temps 10-20.

A la segona part, els Senglars van sortir al camp amb una mentalitat més forta i tinguent més control del partit.
Van fer un assaig al minut 53 ( Ramón, convertit per en Mounaim ) i el Barça va anotar un altre cop de càstig a pals al minut 59.
Però tot va canviar, quan quatre minuts més tard, a través d’una marca de càstig de melé, els Senglars es van endur els 7 punts i deixant així el marcador final 24 a 23.

Després es va disfrutar d’un gran tercer temps en el Restaurant El Quijote.

1 2 3 ... SENGLARS SENGLARS SENGLARS!!!!