Patrocinador oficial Sènior

dijous, 26 de febrer del 2015

ELS CADETS GEIEG/SENGLARS 18 - TARRAGONA 17

El dissabte 21 el combinat GEIEG/SENGLARS va disputar la 4ta jornada de la lliga Catalana contra RC Tarragona al Palau, Barcelona

Els visitants al començament van fer un cop de castig i 3-0 al marcador. Després els local va aconseguís un assaig i una transformació que els allunyaren 10-0 en el marcador. Seguidament els de Tarragona varen tenir una petita reacció que els portà a retallar distàncies en el marcador amb un assaig, 10-5.

En canvi, en lloc d'aconseguir controlar el matx els tarragonins seguiren sense concentració, i això, el GEIEG/SENGLRS ho aprofità per tornar a afegir distància en el marcador amb un assaig, acabant la primera part amb un 15-5 que ens feia posar l'ai al cor.

A la segona part els de Tarragona varen sortir molt més concentrats, i en poc temps feren un assaig. Les coses no pintaven bé, amb uns tarragonins a l'atac i disposats a tot contra un GEIEG/SENGLARS a la defensiva. Els del Tarragona tornaren a fer un assaig i el transformaren posant el marcador en un 15-17, que donava fe del domini de Tarragona.

Però a poc temps del final, un cop més un cop de càstig, va posar el marcador en el 18-17 final.