Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 18 de febrer del 2015

ELS CADETS I INFANTILS VAN PERDRE FORA

Els cadets Senglars, juntament amb els seus companyes del Geieg, es van desplaçar a Sitges per enfrontar-se al segon classificat de la lliga, el RC Sitges, amb només 16 jugadors.

L’equip Geieg/Senglars va començar amb un molt bon nivell de joc, defensant durament els atacs que rebien del rival. La primera part va acabar amb un disputat 5-5.

La segona part, va continuar amb la mateixa intensitat, però els visitants , van començar a patir el cansament, i el bon joc dels locals va fer que aprofitessin l’ocasió  i guanyar el partit, deixant el marcador 22-19.

Felicitats nois!! Molt ben jugat !!

"Els infantils van anar a jugar a la Mar Bella amb només tretze jugadors.

Van arribar  molt motivats per jugar però la primera marca contrària arrivà en el primer minut. Això va fer molt mal i que varen anar baixant la  intesitat al llarg de tota la primera part.

Després de la xarrada dels entrenadors, els nostres Sub 16 varen canviar el xip van sortir enxufadissims aconseguint una marca molt important per la seva moral.

Una segona part, a part del resultat, i felicitacions als nanos per la seva actitud i entrega pel seu equip i els seus companys.