Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 3 de febrer del 2015

Els Senglars anoten la segona victòria consecutiva a casa!

Aquest diumenge els Senglars es van enfrontar al Sant Cugat B, un rival conegut de la primera volta.

El partit va començar a les 12 del matí al Senglars Rugby Stadium amb un temps assolellat, ideal per gaudir d'una bona jornada de rugbi.

Els locals van començar el partit amb una bona ofensiva insistent, que va conduir a la primera marca, al minut 12, de les mans de Sam Velasco, qui va plantar l'ovalada sota els pals i així va facilitar la transformació a Mounaim. Els empordanesos no van baixar l'agressivitat i al minut 23 van fer la segona marca des d'una escapada del centre Abdul. El resultat en menys de 30 minuts era de 12-0.

Durant tota la primera part els visitants no van crear perill i el marcador es va congelar fins a la segona part.

Durant la segona meitat i amb un canvi de vent en contra per als locals, els de Sant Cugat van optar per un xut a pals després d'un cop de càstig i van anotar els seus primers 3 punts del partit. Els Senglars van tornar a l'atac i un inspirat Oriol Estanyol va assignar la tercera marca al seu nom, després d'una sèrie de pick & go's dins la línia de 5 metres rivals.

Amb 3 marques contra 1, els vermells es van confiar una mica i van baixar l'atenció. Els barcelonins tenien el vent a favor i van tornar a l'atac fins a marcar 2 assajos més sense transformar. Els últims minuts del partit van ser de nervis dins la línia 22 Senglar per poder aturar l'ofensiva barcelonina i mantenir l'avantage al marcador.

Gràcies als últims esforços dels jugadors vermells, els blau i negres no van passar més la línia defensiva dels torroellencs i es va acabar el partit amb un marcador a favor de 19-13.

Diumenge 8 de febrer es torna a disputar un partit de rugbi de Divisió d'Honor Catalana contra el CEU, un altre vell conegut. Esperem a tots els aficionats i aficionades, a les 12 del matí, per seguir animant els Senglars!