diumenge, 15 de febrer del 2015

Els Senglars no aconsegueixen guanyar els Quimics

Aquest dissabte es va disputar l'enfrontament entre els Químics i els Senglars a la Teixonera.
Els torroellencs es van vestir de gris com a equip visitant.
A pocs minuts de l'inici, els Químics ja van demostrar la seva superioritat amb una primera marca transformada al minut 4. Tot seguit, els locals, van aprofitar un cop de càstig per xutar l'ovalada entre els pals i avançar-se  10-0.
Els de la Teixonera van seguir atacan i van anotar un segon try que no van transformar. Fins al minut 20, els empordanesos no van jugar dins la zona 22 dels barcelonins i a 5 minuts de la mitja part van aconseguir la seva primera marca del partit, deixan el marcador 15-7 en el descans.
> A la segona part, els barcelonins van créixer encara més i van marcar 4 assajos seguits sense deixar masses oposicions als Senglars.
A 3 minuts del final, els de Torroella van plantar la seva segona i última marca que, malauradament, no van aconseguir transformar.
Es va sentenciar el partit amb una clara derrota de 41-12.