Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 10 de febrer del 2015

Els Senglars no poden amb el CEU

Els Senglars van perdre 15-27 contra el CEU en el partit jugat diumenge a Torroella. El partit va ser dur i disputat fins el minut 60, on el resultat era de 15-10.
En la lligueta de classificació, els dos equips s'havien enfrontat amb un resultat de 19-0 pels de la capital.
La primera part va ser molt igualada i a la mitja part el resultat era de 10-10 (marques de Pelli i Martí). El joc era dur, i els Senglars patien en la mele. El vent que bufava va fer que el joc al peu no fos molt precís. De fet, només va haver-hi una transformació dels 8 xuts que es van fer.
La segona part va seguir la mateixa dinàmica que la primera, i al minut 47 l'Oriol va fer la tercera marca dels Senglars. Aquests es posen per davant 15-10. En els últims minuts el CEU va tirar d'experiència i va saber aprofitar els errors dels Senglars. Això va provocar que els barcelonins fecin tres marques en els últims 20 minuts.
Felicitats a tots els jugadors i sobretot al públic que cada diumenge anima a l'equip!!
El pròxim partit es juga el dissabte 14 a les 16:30 al camp dels Químics.