Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 23 de febrer del 2015

Els Senglars no van poder donar la sorpresa contra el líder.

Aquest diumenge els Senglars de Torroella de Montgrí- l’Estartit es van desplaçar a la capital lleidatana per enfrontar-se al líder de la Lliga d’Or de la Divisió d’Honor Catalana. El Lleida és l’únic equip invençut de la lliga i manté una avantatge considerable del segon classificat.

Els locals, tot i ser l’equip més difícil, no van poder fer la primera marca fins al minut 20, que no va ser transformada. Un cop encetada la llauna, els lleidatans només van tardar 8 minuts a anotar la segona marca, sense transformar tampoc, i en tant sols 30 minuts, es van avançar en el marcador 10-0. Pels de Torroella, era difícil aguantar les melés, però tot i la superioritat lleidatana, els vermells van poder mantenir el marcador congelat fins a la mitja part.

A la segona part, es va realitzar un doble canvi per part dels Senglars i van jugar atacant durant uns quants minuts molt bons, però una mala decisió va deixar al 9 Marc “Pixel” Cuadros sol contra 3 verds, que van aconseguir robar-li l’ovalada i el centre del Lleida va acabar el contraatac amb una marca sota els pals que els hi va resultar fàcil de transformar.
Tot seguit, el Lleida va anotar el seu quart assaig després d’una jugada 3/5 molt bona i va entrar l’ala verd arran del banderí. La distància que hi havia fins a pals va dificultar la transformació, però van avançar el marcador a 22-0 al minut 17 de la segona part.
La superioritat esgotava als empordanesos, que poc desprès de la quarta va arribar la cinquena marca verda que aquesta vegada van transformar.

Els Senglars van realitzar altra vegada un doble canvi i amb noves energies van aconseguir la primera i única marca vermella per part d’en Ferran Sayeras, després d’un pick & go de davanters. Els torroellencs es van acostar 29-5, sense poder transformar.
Els de Torroella van començar a jugar més en el camp rival, però sense èxit. La defensa va anar molt millor, però el líder va donar un cop de puny a la taula amb la sisena marca en el minut 70 del partit.
La setena va arribar desprès d’una touch que va avançar en forma de maul fins que l’1 verd es va desenganxar i va entrar pel tancat fins a fer la última marca del partit. Aquesta sí que va ser transformada, sentenciant així el partit amb un resultat clarament superior pels lleidatans, 41-5.

Als Senglars, els hi queda el partit aplaçat contra els Gòtics per remuntar la classificació i aspirar als play-offs a Divisió d’Honor Estatal.