Patrocinador oficial Sènior

dijous, 5 de febrer del 2015

GRAN CAP DE SETMANA PELS INFANTILS I ELS CADETS

Els infantils van disfrutar amb la seva primera victòria a Barcelona 17-42.

Un gran partit en el camp de Badalona on per fi van poder demostrar el seu joc i les seves ganes en el camp.

Per altra banda, els cadets Geieg/senglars, van tenir la possibilitat de jugar a Torroella després del partit dels sèniors.
El jugadors Bilal, Carles, Jeroni, Àlex, Bernat, Gonzalito, Nil i Tama ( faltava Vicens per lesió), van disputar juntament amb els seus companys dels Geieg un molt bon partit amb un rival d’allò més dur, el Barça.

Cal destacar que el Barça disposava de molts jugadors i així fer canvis sovint i tenir un bon joc, mentre que els locals tenien els jugadors justos.

Tot i així, els locals van defensar al màxim i intentant atacar sempre que tenien la pilota, no van poder evitar la derrota, quedant el marcador 3-22.

Magnífica imatge la de veure com els jugadors del Geieg s’unien als de Torroella per cantar junts l’imne dels Senglar davant el públic, demostrant una gran unió entre aquests nois que fins i tot els de Girona, se’l  sabien sense cap problema.

Després del partit i darrere una gran tasca tan dels jugadors, com de Tito Garcia ( entrenador del Geieg), de’n Facu Negro ( col·laborador Senlgar) i demés col·laboradors, es va cuinar una fantàstica paella en el tercer temps.

Moltes felicitats a tots !!!!

Hem tret de la crónica del Barça aquest bonic missatge:

“ Final, felicitaciones al experimentado árbitro, un auténtico lujo, pero sobre todo a la gente del GEIEG y de Torrella no solo por el hecho de recibirnos y darlo todo en una cancha de rugby, sinó también por la hospitalidad y por volver a las fuentes de este deporte tan hermoso, donde lo más importante es el rencuentro de todos los chicos luego de un partido tan disputado...

GRACIAS POR TODO GEIEG Y TORROELLA, UN VERDADERO EJEMPLO !!!  “.


Un plaer i fins la propera nois !!!!