Patrocinador oficial Sènior

dijous, 26 de febrer del 2015

TROBADA AL RC SITGES

Dissabte passat, l'escola de Rugby dels Senglars va haver de llevar-se ben d'hora per viatjar a Sitges per a realitzar un altre bon encontre. 
Tot i que amb baixes per malaltia,  lesions i compromisos (que es varen notar més a les categories Sub 10 i 12), els nois i noies varen poder gaudir d'una bona jornada de rugby, jugant sense parar. Enfrontats al nostre inseparable GEIEG,  amb qui vàrem compartir categories com Sub 14 i fora de les trobades infantils i cadets. També ens varem enfrontar a l'anfitrió RC Sitges amb qui amb molts nois i dos equips per categoria, un bon nivell de joc i grans jugadors, varen ajudar a que tot es desenvolupés en un ordre perfecte, cedint jugadors i arbitrant d'una manera dinàmica per poder jugar. Felicitats a ells. 
El bon partit, que va deixar la tarda i que tots els sub 8 (amb un molt bon paper), 10 i 12; va ser poder veure junts a tots els jugadors de tots clubs, com els Sub 14 del RC Sitges i Geieg/Senglars, disputaven un molt bon partit. Amb un final de 59-37, però amb una bona connexió, carreres, marques i joc que feien poder veure una mica més de rugby dels nostres abans de tornar a Torroella. 
Felicitacions a tots aquells qui varem poder-hi assistir, tenint en compte el mal temps, el llevar-se d'hora i la distància. I per als que no, ja ens trobarem tots a l'entrenament.