Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 23 de març del 2015

ELS 11 CADETS VALENTS CAUEN AMB EL SANT CUGAT

"En el vestidor, mentres els jugadors es canviaven i veient que érem 11, vaig plantejar la possibilitat de donar el partit per perdut i demanar a l´equip contrari que ens deixessin jugadors i jugar quinze contre quinze. Els jugadors em van mirar com si estigues boig i molt ofesos van dir que no, que ells jugaven amb els que eran i a competir el partit, Bona senyal.
Vam sortir amb molta força, ben organizats i placant molt, tant és així que quan portàvem 20 minuts  s´acosta el delegat del Sant Cugat i ens felicita per l´actitud i l´empenta del nostra equip.
Així i tot ells tenien molta superioritat tant numèrica com de joc i les marques anaven caient, no sense la nostra forta oposició.
En la segona meitat vam ajustar alguns problemes que teníem en els punts de contacte i vam tenir més la pilota per poder atacar i disfrutar més.
L´equip va estar molt fort i compacte amb gran generositat dels jugadors que es multiplicaven en el camp per tapar forats i ajudar als companys que cometien fallos.
Al final vam tenir una opció de marcar quan en una touch a la seva 22, vam agrupar i formant un mol amb tot l´equip vam empentar 10 metres i ens vem quedar a 1 metre de marca.
Va acabar el partit i tothom ens van felicitar. Jo com entrenador els vaig dir que estava molt orgullós  d´ells i que haviem deixat el nom del GEIEG/Senglars molt amunt.
Després com sempre varem guanyar el tercer temps."- Tito Garcia, Entrenador Cadets Geieg/Senglars, 
Gracies Tito!!!