Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 3 de març del 2015

ELS SENGLARS PERDEN AMB ELS GÒTICS ALS MINUTS FINALS

L´'últim partit de la lliga als Senglars Rugby Stadium no va poder acabar amb la victòria dels torroellencs.

Els de casa es varen enfrontar a un vell rival conegut amb qui havien perdut a la primera volta de la zona de classificació, RC Gòtics. Un contrincant amb estil de joc semblant al dels Senglars, amb molt bona davantera, joc continuat i 3/4 veloços.

Un partit molt igualat on amb dós equips arribaven a 22 contraries però se n'anaven sense realitzar punts. Molt disputat, entre bones defenses, cops, xuts i moltes melés on la predominança dels Gòtics va fer molt mal als Senglars.

El resultat de la primera part va ser un tancat zero a zero. Que continuaria així fins al minut 63' després d'una gran jugada on els Senglars varen saber aprofitar bé tot el camp i així Simó va aconseguir plantar a la bandera. Mounia no va aconseguir transformar però els ànims dels locals i la grada varen ser bons.

Quan els Senglars pensaven que ja tenien el partit, els dels Gòtics varen començar a estrènyer i als 3 minuts finals varen assajar dues marques transformades deixant un marcador final de 5-14.

Després d'un excel·lent tercer temps amb un arròs i un sol que convidava a gaudir i conversar sobre el què havia passat.