Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 18 de març del 2015

PARTITS DEL DISSABTE 14 I HORARIS DEL 21

INFANTILS

"El Sábado 14, los infantiles viajaron a Barcelona en un día lluvioso para enfrentar al Quimic ER. El primer tiempo se jugó con valentía, a pesar de la lluvia y no poder entrar en nuestro juego. Pero la segunda parte, se demostró el buen juego de los locales, aprovechando muchos golpes de castigo de los nuestros que iban bajando el nivel.
El marcador final fue 44 - 7,que posiblemente no mereciera ser tan abultado. Positiva la actitud de los chicos después de la derrota, con ganas de mejorar." Joe.-


Els infantils jugueu a les 12:30 aquest Dissabte 21 a Cornellà.
El bus sortirà de Torroella a les 8:45.


CADETS

Tarde plujosa en la que varen jugar els cadets contra L'Hospitalet. La tarde augurava un joc de davantera ja que la pilota queia de les mans per culpa de la pluja. En canvi, els nostres dominaven amb un joc tres quarts. La primera marca del partit va arrivar per part dels de casa amb una gran jugada d'un tres quarts. El capità i apertura dels grupistes va fer un xut a l'esquena de la defensa de l'Hospitalet que ell mateix recullia i marcava.
A partir d'aquí, els vermells van començar a perdre força en la davantera i aixis, mica en mica els oponents es feien amb el domini del partit.
Al final, derrota dels cadets Geieg-Senglars. Tot i això cada dia es veu millor joc. Felicitats nois i a continuar treballant.  David "Gordo"

Aquest Dissabte 21 els cadets jugueu a les 12:30 a Sant Cugat.
El bus sortirà de Torroella a les 8:45.