Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 14 d’abril del 2015

GIRONIANS (GEIEG I SENGLARS) COMENCEN AMB BON PEU LA COPA CATALANA

GIRONIANS – BUC “B”

La copa catalana s’iniciava aquest cap de setmana dividida en tres grups de tres equips. En el grup b, s’hi troben els Gironians, equip conjunt entre el GEIEG de Girona i els SENGLARS de Torroella de Montgrí, per enfrontar-se a una sola volta amb els Gòtics i el Buc, ambdós de Barcelona.
El que quedi primer, jugarà una segona fase eliminatòria contra els primers dels altres dos grups i el millor segon dels tres grups. Els dos pitjors segons, juntament amb els dos millors tercers, jugaran una altra fase eliminatòria i l’equip restant, quedarà eliminat.
Aquest primer partit, encara no ha confirmat la presència dels Gironians en una de les dues fases eliminatòries, donat que la victòria contra el Buc per 34 a 26, dona 5 punts als gironins però els barcelonins també van sumar un punt gràcies al bonus ofensiu.
Per tant, haurem d’esperar al dissabte 18 d’abril per a saber el resultat del partit Gòtics – Buc, on si el Buc no suma 4 punts, donarà el pas a una de les dues fases als Gironians.

En referència al partit, la convocatòria va estar formada per 11 jugadors de cada equip, la davantera amb una presència majoritària dels Senglars, i els tres quarts, amb els dos mitjos titulars del GEIEG.
Va començar el partit amb igualtat entre els dos equips, tan en joc com en marcador, quan els Gironians s’avançaven 10 a 0 gràcies a un assaig transformat i un cop de càstig, els barcelonins empataven amb dos assajos però una sola transformació.
Sorprenent a tothom la cohesió ofensiva de l’equip donada la seva inexperiència conjunta, van encadenar fase rere fase com si haguessin jugat tota la temporada com un sol equip.
La segona part es va caracteritzar per les anades i tornades: una marca de càstig per cada equip i una targeta groga per cada també, i un resultat final de 34 a 26 favorable als locals, amb un joc caracteritzat per la continuïtat col·lectiva i la ordenació i recol·locació ofensiva, davant un joc caracteritzat per grans individualitats de jugadors amb gran veterania per part del BUC.
Aquest resultat dona força als dos equips, que intenten donar minuts als jugadors que no han disposat d’oportunitats durant la temporada i augmentar els partits competitius per continuar treballant i creixent rugbísticament.