Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 8 de juny del 2015

Últim enfrontament de la temporada


Acabarem aquesta exitosa temporada de rugbi amb un últim enfrontament contra els millors. Abans d'anar de vacances ens veurem les cares amb U.E. Santboiana. L'escoleta de St. Boi de Llobregat disputa un torneig a França i s'allotja al Càmping Las Dunas, patrocinador pricipal del club torroellenc.

Per aquesta ocasió els Senglars Sèniors disputeren un partit amistòs de Rugby Touch el proper dissabte dia 13 de Juny a les 19.30h. a la platja davant del Càmping Las Dunas contra els entrendors i simpatitzants del UE Santboiana.

Però primer disputen els nostres Senglars petits (sub6, sub8 i sub10) uns partits contra l'escoleta dels barcelonins al mateix dissabte a les 16.00h. al camp inflable muntat a la platja de Càmping Las Dunas.

L'endemà, el diumenge dia 14 de Juny els tocará als més grans de l'Escola Senglar (sub12, sub14, sub16) a enfrontar-se a la Santboiana. Ells jugarán a les 10.00h. a les mateixes instal·lacions de la platja de Càmping Las Dunas per poder arribar a temps al dinar de final de temporada a Vilopriu!

No us perdeu aquests últims partits de la temporada en un ambient festiu i estiuenc gràcies a nostre patrocinador principal, Càmping Las Dunas.

Com s'hi va? http://www.campinglasdunas.com