Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 9 de setembre del 2015

Els Senglars revadilan el títol a olot

Segon test de pretemporada pels jugadors de Torroella de Montrgrí i segon test superat amb bones sensacions.

Aquesta vegada es disputava el torneig del Tura organitzat pel Garrotxa Rugbi Club, on en dos competicions simultànies (masculina i femenina) els Senglars s’enfrontaven a Centaures, Navata i Garrotxa.

El primer partit, amb un resultat final de 5 marques a 0 favor dels Torroellencs, es va disputar contra un equip teoricament universitari com són els Centaures de la universitat Auntònoma de Barcelona, reforçats amb jugadors del Ripoll R.C i del Banyoles R.C, equip contra el qual competirem aquesta temporada en la primera fase de la competició.

El segon partit, contra Navata, amb un resultat semblant al partit anterior, va permetre gaudir d’un joc dinàmic per part dels de Torroella, contra un Navata que poc tenia a veure amb l’equip de la setmana anterior però amb moltes ganes de competir.

Per últim, el partit més disputat, contra els locals, va finalitzar amb un resultat de 5 a 0 pels visitants. Un partit amb molts cops de càstigs, gràcies a un dels quals, va permetre als Senglars llançar una touche, a 5 metres de marca y amb un maul anotar l’únic assaig del partit.

Aquest ple de victòries permet als Senglars revalidar el títol de la temporada passada i continuar amb bones sensacions la pretemporada d’enguany.

El cap de setmana vinent, els torroellencs es desplaçaran a Tordera per jugar l’últim partit de pretemporada contra uns Químics recents ascendits a la categoría argent del rugbi nacional.