Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 7 de febrer del 2016

RC MARTORELL 19 - 24 SENGLARS

Complicada tarda pels Senglars al Torrent dels Llops, on uns decidits diables del Martorell RC van plantar cara a l'equip del Baix Empordà.
El partit va començar amb gran intensitat i va permetre al senglars abançar-se en el marcador amb una marca no transformada. Des de llavors, el partit es vas estancar en anades i tornades, meles i rucks molt disputats, fins que 10 minuts abans de la mitja part l'expulsió temporal d'un local va facilitar un nou assaig dels visitants, de nou, no transformat.

La segona part va començar amb una dinàmica oposada, els diables van anotar el seu primer assaig, escurçant distàncies a 7 a 10, però una ràpida reacció dels visitants tornava a posar distància en el marcador amb un 7 a 17.
En els minuts finals del partit el marcador va embogir, els diables van anotar dues marques, una transformada, donant la volta al marcador a un 19-17 favorable pels locals. Però els senglars en un cop de càstig prop de la zona de 22 van buscar tousche i van aconseguir l'últim i definitiu assaig que tancava el marcador amb un resultat final de 19-24.

Partit molt disputat que permet als Senglars de Torroella de Montgrí seguir una jornada més invicte en aquesta segona volta a l'espera de la següent jornada on es disputarà el liderat amb el Banyoles RC, amb el que va perdre a la primera volta.