Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 9 de maig del 2016

TROBADA A SANT BOI DE NOSTRES SUB 6, 7 i 8 SENGLARS!!!!!

Era molt aviat al matí, quan, els més petits de l'escola de rugbi del Senglars, anàvem cap a Sant Boi a la trobada anual de les categories sub-6 i sub-8. Malgrat que hi van haver algunes baixes d'última hora i que el dia no prometia gaire, els ànims no ens van minvar i el vam sortir força puntuals. Durant el trajecte, les cares d'il·lusió dels nens i nenes ja auguraven que seria un gran dia. Cal recordar que per a molts, era la seva primera trobada fora de les comarques gironines i a tots els va encantar l'experiència de viatjar amb l'autocar amb el seus companys d'equip`. 
Un cop vam arribar al Baldiri Aleu, després de donar uns quants tombs, els nens es van canviar i van anar al camp, i allà vam poder presentar dos equips de sub-6 i un de sub-7. La trobada va anar molt bé, i els nens s'ho van passar pipa, a més d'aprendre moltes coses.
Després de la dutxa i d'un massiu tercer temps, vam agafar l'autocar de tornada, i la gran majoria dels nens comentava que el que més els havia agradat de la trobada havia estat jugar els partits.
Gran dia per l'escola dels Senglars i pels nens en especial.
Marc Resta