Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 22 de novembre del 2016

MARTORELL 24 - SENGLARS 16

Els Senglars es desplaçaven dissabte al camp del Martorell amb l’espina clavada de l’última derrota davant dels Spartans.

La primera part va ser molt igualada jugant la majoria dels minuts entre les dues línies de 22. En els primers 40 minuts no va haver-hi cap assaig, i es va arribar al descans amb el resultat de 3-9 a favor del Senglars.

La mitja part va ser com un somnífer pel Senglars, ja que el Martorell va fer dos assajos, un en el minut 41 i un altre al 47. El Martorell va ampliar més la diferència en el resultat degut als cops de càstig, ja que van xutar a pals en tres ocasions aconseguint 9 punt més. Al minut 79 els Senglars van aconseguir fer assaig, acabant el partit 24-16.

Toca mirar endavant i preparar-nos per aquest diumenge, ja que ve un dels líders de la categoria, els Químics.