Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 16 de gener del 2017

ELS SENGLARS CAUEN 20- 17 A BANYOLES

Primer partit de la segona volta pels Senglars i desplaçament a Banyoles per jugar el derbi gironí contra el combinat entre el Garrotxa RC i el Banyoles RC.

El partit va començar amb un assaig matiner per part dels locals però els empordanesos primer amb un cop de càstig per l'Eloi i un assaig transformat del jove Carlos Peitovi van capgirar el marcador a 7-10.

Una segona marca va posar distància al marcador fins al 7-17, però el combinat gironí va reaccionar per empatar el partit, primer amb un assaig d'un primera línia olotí, que va traspassar la línia defensiva torroellenca i va plantar la pilota sota pals, seguit d'un cop de càstig.

A 4 minuts del final, un cop de càstig a favor dels senglars va donar l'oportunitat de desiquilibrar el partit, però la pilota es va estavellar en el pal i per més desgràcia els locals, després d'una melé a mig camp, van disposar d'un cop de càstig que si van transformar donant com a resultat final 20 a 17.

Destacar la important millora de joc dels Senglars i el debut d'un jugador de les categories inferiors en l'equip senior, felicitats Alex!