Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 20 de febrer del 2017

SENGLARS 24 - SPARTANS DE GRANOLLERS 15

Els Spartans de Granollers s'han desplaçat aquest solejat matí al Senglars Stadium, amb les grades plenes de gom a gom ha començat el partit.

Amb bona dinàmica els Senglars s'han avançat al marcador amb tres assajos i una transformació, arribant a la mitja part amb un resultat favorable als locals de 17 a 7.

A la represa, uns aguerrits Spartans han anotat un cop de càstig a favor ajustant el marcador a 17-10.

A 10 minuts pel final, els visitants han fet un assaig sense transformar, però l'enteresa d'uns Senglars que han madurat al llarg de la temporada, els va permetre controlar els nervis els minuts finals del partit i aconseguir el punt bonus amb un assaig de càstig a l'últim minut del partit.