Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 5 d’abril del 2017

SABADELL RC 13 - SENGLARS 21

Aquest dissabte els Senglars es van traslladar a Sabadell per enfrontar-se a Sabadell Rugby Club. L’equip local portava una ratxa positiva en els darrers partits i es jugava la permanència en Primera Catalana, i aquesta motivació es notava en la intensitat dels sabadellencs.
Els primers 20 minuts del partit van ser molt patidors pels torroellencs, però amb una estratègia de davanters es va aconseguir la primera marca pels Senglars en l’inici del
partit. Els vermells es van avançar 0- 7 amb transformació, però els locals van respondre ràpidament amb un xut a pals després d’un cop de càstig prop de la 22 vermella. Els empordanesos aconsegueixen robar i imposar-se en les
touches, cosa que motiva als Senglars en fer la segona marca al pur estil Senglars, amb maul des de touche dins dels 5 metres fins a marca. El marcador avança en 3-14 amb una nova transformació abans de la mitja part.

En la segona part el Sabadell es refà i amb una superioritat en melé aconsegueixen impressionar als senglars qui perden la concentració i permeten una marca contrària que posa el marcador a 8-14, ja que no es va transformar. Els Senglars responen amb un pick&go intens dins la seva zona de 5 que porta la tercera i última marca Senglar del partit, amb
transformació el marcador es posa a 8-21. Els locals encara convençuts de la seva remuntada penetren la defensa visitant en els darrers 5 minuts per fer la seva darrera marca sense transformació i sentencien el partit a 13-21.