Patrocinador oficial

Area mèdica

Procediment Recuperacions

Per fi donem una bona notícia a tots els jugadors Senglars que necessitem rehabilitació, ja no serà necessari anar a fer les recuperacions a Girona o Palamós com han hagut de fer alguns jugadors la temporada passada. El Centre de rehabilitacions i massatges de L´Eva Garrido situat al carrer del Roser de Torroella serà el centre on els jugadors lesionats podran fer les recuparacions sense la necessitat de desplaçar-se. És clar que s´haurà de seguir anant a Girona o Palamós en la primera visita en l´Hospital concertat perquè mitjançant el metge, a mutua Mafre doni el vist i plau per poder començar les rehabilitacions a Torroella. Per més informació preguntar al cap de l´Àrea mèdica: Xavi Rosa

Us envio el protocol a seguir en cas de lesió o accident perquè el publiquis a la web.
Primer comunicar que aquesta temporada la Federació ha contractat la companyia Mapfre per cobrir les assegurances dels jugadors de Rugby.
Després recordar que tot jugador o jugadora, de qualsevol edat, en cas d'incidència en el Rugby ha d'acudir d'urgències als centres concertats amb Mapfre, que en el nostre cas són l'Hospital de Palamós o la Clínica Quirúgica Onyar de Girona ("l'Aliança"), amb el comunicat d'accident, el qual s'ha de portar cumplimentat. Per fer-ho cal trucar al telèfon que apareix al comunicat i donar-los el número de pòlissa segons l'edat (majors o menors de 16 anys) i ells ens facilitaran el número d'expedient. A més s'ha de portar la fitxa i el DNI.
Un cop els metges ens han atès, per fer la rehabiliació podem anar a Físio Montgrí, amb l'Eva Garrido Pujadas (col.nº3408,al C/Roser,7 de Torroella de Montgrí, telf.972762152,evagp@fisioterapeutes.org). Per fer la rehabilitació es necessita una autorització mèdica.
A més de tot això, l'Eva ens ofereix sessions privades de rehabilitació esportiva a un preu reduit, així com altres serveis(massatges, escola d'esquena,....).

Bé, això és tot, que no és poc. Només dir-te que tinc pensat de portar uns quants comunicats d'accident amb els botiquins per facilitar les coses.