Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 23 de gener del 2006

Gran debut de les Feres a Sant Cugat

L´equip femení de rugby de Torroella,les feres, va jugar el seu primer partit
contra el Sant Cugat.Les Feres tot i perdre per 35-5 van demostrar que són un
equip capaç de lluitar i sacrificar-se en el camp i només és va notar una falta de colocació en el camp per aconseguir un resultat més ajustat.Les feres poden estar orgulloses del seu debut,tot i perdre van deixar a tots els seus aficionats desplaçats a Sant Cugat amb un bon regust de boca.Un cop més el rugby fa història a Torroella de Montgrí amb un equip femení capaç de fer moltes coses...
Després del partit,tant les jugadores com els acompanyats varen disfrutar d´un gran tercer temps,digne d´un partit gran partit de rugby.
Felicitats a totes!

Senglars.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

bones, estic molt contenta del partit, tothom es va esforçar molt i aixó és va notar al camp!!!espero q la tornada sigui molt aviat!! també trovo interessant dir q el 3er temps el vam guanyar nosaltres!!! jejejeje
ah! i moltes gràcies al public q ens va acompanyar fins allà!!!
carol.

Anònim ha dit...

Felicitats Feres!

Aquestes noies prometen molt!
Seguiu entrenant fort i aviat jugareu tan bé com beveu en el tercer temps.

Nilín.

Anònim ha dit...

El partit va ser de puta mare!!

Jo només vaig assitir-hi de cheerleader i tot i que vaig animar tant com vaig poder he de reconèixer que les ganes d'entrar a jugar van ser-hi o sigui que per la pròxima espero estar al terreny de joc amb totes (si, si, aniré als entrenos :P)!!

Val a dir que les de St. Cugat corrien molt més ràpid que no pas les feres, semblaven correcaminos, però el que si sen's ha de reconeixer és que en el tercer temps som imbatibles!!

Sigui com sigui, la jornada va ser genial i crec que les ganes de continuar han augmentat!!

Anims!!!

Anònim ha dit...

Ei bones a totes i a tots!!!
Estic molt contenta d'haver fet aquest partit, a part de passar-m'ho molt bé, crec que ens va servir de molt; hem vist com es juga un partit de debó, hem practicat tot el que haviem entrenat, sabem el que vam fallar i haurem de millorar.
Tot i haver perdut i he vist que de força per cert, vàrem sortir amb moltes ganes, amb predisposició de totes i vam fer el que vam poder, cal dir que eren unes bales corrent, però la pròxima vegada esperem que podem dir tot el contrari.

Gràcies a tota la gent que ens va fer costat i ens va animar.

Molts petons de la capitana.

VISCA LES FERES!!!

Anònim ha dit...

Com tothom a dit, varem fer un partit que ens va ensenyar molt i que ha deixat el regust de tornar a dispotar-ne un altre.
Tot i aixì s'ha d'agrair molt a l'afició que ens va acompanyar, que van ser un dels rebulsius del partit.
Gràcies a la gent que ens va animar desde el principi fins el final.

POST DATA Per totes les feres:
em de practicar el xut,jejeje

La subcapi.

Anònim ha dit...

Bones a tots/es;
El partit del dissabte va ser una passada, jo com a seguidor de les feres he de dir que vaig disfrutar molt. La veritat és que teniu tota la raò, les ties corrien molt, però confio amb la inteligència i el saber fer de les feres per poder aturar-les en el pròxim partit. No dirè res més del partit ja que de ben segur el vostre entrenador us farà un anàlisi que us ajudarà a resoldre problemes.
Deixant l'aspecte esportiu, m'agradaria dir que mentres us veia jugant tenia una sensació en el cos increïble. Us estava mirant i pensava en els primers partits que havíem jugat els senglars, les pallises que ens fotien i les ganes que hi posavem cada cop que ens feien una marca. Aquesta és la filosofia a seguir, no desanimar-se mai, i si ens fan una marca, tenir prou orgull per pensar que nosaltres en podem fer dues, tres o quatre. Dos anys desprès, els senglars ja estem federats, de la mateixa manera que espero que algun dia ho pogueu estar vosatres.
Va ser un orgull per a mi, dir els meus companys del Ponent que aquell equip eren les Feres, l'equip femení del meu poble, de Torroella de Montgrí.
Així que aquest partit serveixi com a punt de partida per voler millorar i que el pròxim partit sigeu vosaltres les que les guanyeu.
Ànims d'un senglar orgullos de les Feres.
Txiki

Anònim ha dit...

El que si que voldria criticar és a l'impressentable entrenador de les Feres.
Ho explico; jo estava de soporter de les Feres, disfrutan d'un gran partit, esparant qualsevol jugada de Rugby-champang, d'aquelles que nomès les feres poden fer. De cop vaig mirar a l'element en qüestió, Xavi Rosa. Aquest tiu, que es fa anomenar entrenador, es va passar el partit fent les mil i una cosa, menys fent d'entrenador.
No estava pel partit, mentres el seu equip es trencava les banyes per tirar el partit endavant ell nomès feia que parlar amb la gent del públic, sobretot amb noies!!!
Això si, quan alguna noia es feia mal, era el primer d'anar a veure el que havia passat, tot el que sigui tocar a alguna noia li va bé!!!!Ets nefasto.
Aqui no s'acava tot. Final del partit i ens trobem al terecer temps, lógicament apareix amb el seu millor amic, l'Ernestito, contribuïnt a la borratxera de les seves jugadores ( les has de cuidar!!!).
Com veieu un equip no pot anar bé aixì, desde aqui, demano la destitució d'aquest tiu, que es dediqui a passar nits romàntiques amb el seu amic Ernestito i que no aparegui més!!!
Senyor president, tu seràs el segon "títere sin cabeza" si no posen remei aquest gran problema.
En resum podriem dir que ho va fer força malament.

El nen del patinet!!!

Anònim ha dit...

Estimat nen del patinet:
No veig el moment de poder enclastar-te aquest gracios artilugi amb el que et movies per tot el tercer temps. Es una llastima que no podras gaudir més del rugby ja que despres puder entendries que en cap moment vaig deixar de parar atencio a les jugadores de les feres, i també hauria de dir que si bé es veritat que no vaig cridar com un energumen durant el partit, sí que vaig intentar aportar el meu punt de vista sobre com anava el partit a les jugadores, però el meu estil no es fer-ho cridant des de la banda, sino mes aviat comentat-ho.
Bueno moltes gracies per exposar el teu punt de vista, només m'agradaria dir una última cosa: No vas ser tu que influenciat per unes noies has fet aquest comentari? o es que t'aburreixes a la feina de Badalona?
Fins la proxima.

El que ho ha fet fatal

Anònim ha dit...

Per cert! el partit de les feres ja surt a rugbycatala!!!
Felicitats noies! ja us coneixen tot els rugberos i rugberes de cataunya!
A veure si aviat podem celebrar una victoria!

Xavi

Anònim ha dit...

Per la gent que fa comentaris rabiosos sobre entrenadors, nomes volia dir que les feres son un equip en expanció, es a dir van de menys gent a mes, mentre que altres equips es al reves, van de mes gent a menys, no parlo per ningu especial.
Per tant la conclusió que podriem treure es que l'entrenador de les nostres noies les anima i els hi fa venir ganes de jugar, per tant no ho deu fer tan malament.

Senglar que recolsa l'entrenador

Anònim ha dit...

M´agraderia saber qui és aquest del
patinet,algú ho sap?
Pel que fa a en Xavi,penso que està fent una gran feina amb les feres tot i tenir un horari de feina amb molts problemes per poder-les entrenar més sovint.
A més a més si no fós per ell les feres no existirien,amb això ho
he dit tot.
És molt fàcil criticar desde la butaca,senyor patinet.
Pel que fa a mi et diria el mateix,sóc el Presi perque un dia vaig decidir que assegut a la butaca no era una manera gaire positiva de tirar endavant un equip de rugby en un poble on no ni ha hagut mai.La veritat és que no sé el que és un "títere" però si ho vols et decedeixo el meu càrrec amb molt de gust a tu o quansevol que vulgui ser president dels Senglars,o poder t´agraderia ser l´entrenador de les feres?

Lluís.

Anònim ha dit...

Senyor president jo no faria cas dels comentaris d'espontanis, ja que son d'una noia que ha vist que les feres son una realitat i li ha agafat enveja ja que juga en un altre equip.

Senglar que recolsa al president

Anònim ha dit...

Nen del patinet!!
m'agradaria saber si fas servir ulleres, ja que el nostre entrenador, va fer un paper exepcional durant el partit, abans del partit i despres del partit. perque ja m'agradaria saber si algún entrenador sap entrenar les seves jugadores pel primer, segon i tercer temps. I puc afegir que varem lluitar el tres temps, i que varem guanyar-ne el més important.

una fera, que defensa el seu equip(i l'equip és tothom, jugadores, entrenador, i afició)

Anònim ha dit...

La mare que hem va hasta parir ,d'energumens/enes n'es el mon ple !!!
espero que sigui un comentari sense més pretensions perquè si no emplaço a aquesta persona a fer-se escoltar donant la cara i no amagant-se darrera un pseudònim .
si alguna cosa m'ha ensenyat aquest esport es que tots estem per tirar endavant una il.lusió i no per destruir de forma gratuita a els altres .
jo si que poso el meu nom i si cal els c... sobre la taula per el que faci falta.
Ah i que sàpigues que anar amb patinet per la via pública està sancionat i tard o d'hora t'enxamparé.
ànims XA Bucanen!! de l'anterior bucanen de l'estartit.
Joan R.
PD. hi hà una dita que diu que ningú passa per Pals fins que passa !! i allà estic jo amagat darrera una senyal.

Anònim ha dit...

Jo només vull dir el que em dit tots.Tic molt orgullosa de l'equip que em format.Un equip és un conjunt,q com ja ha dit una altra fera som tots jugadores,entrenador i l'afició.Si falta algun d'aquests elements res no funcionaria.
I el nostre entrenador va fer un gran paper en els tres temps!Senyor del patinet!
Laia

Anònim ha dit...

nota informativa: hi ha raons per opinar que les sospites del recolzador eren erronies. Es demanen disculpes si algus'ha sentit identificat amb la descripcio i si s'ha dit alguna cosa que li molestes, Aupa feres

el que recolsa que no recolsa les seves suspites

Anònim ha dit...

Jo, com a part de l'afició us vull felicitar per el gran paper que vàreu fer en el partit.Va valer la pena estar allà, espero continuar acompanyant-vos en els partits.
Sense fer fotos eh!!! Crec que no en vaig fer ni una de bè (deuria ser l'emoció...je,je)-Carol ho sento!
Ah!! el que si no em perdré serà un altre tercer temps...
Un petò molt gran, i ens veiem a la calçotada o en el pròxim partit.

Sílvia Batlle

Anònim ha dit...

Uiuiuiuiuiiiiiiiiiiiiiii!!!
Quin equip més unit que sou les feres. Si que surten protectores de l'entrenador!!! No sap opinar ell, no es sap defendre, necessita el recolzament de totes les seves jugadores????
Bé anem per parts perquè hi ha molta feina!!!!

1º Et refereixes donar el teu punt de vista a anar a dir a les teves jugadores, a les mitjes parts, que ànims i que no passava res???? Molt bon punt de vista per part d'un entrenador de la teva valua, quan nomès, segons paraules teves, nomès dons ordres a les mitjes parts, ja que no vols cridar com un "energument"!!!! Necessites els deu minuts de joc per poder pensar que diràs els 30" segons de descans, no tens "traça" per poder-ho fer sobre la marxa!!!!! Visca els bons entrenadors.

2º Senyor president, no cal que t'exaltis d'aquesta manera. Tens raò, ho està fent de puta mara i si no fos per ell aquest equip no existiria. La meva pregunta és: Si no fos per o per les jugadores. No he vist cap equip que jugues nomès amb l'entrenador, però bé, tot són opinions. Crec que la teva feina l'estàs fent molt bé, nomès et faltaria destituir a en Xavi!!! Tampoc vull ocupar el càrrec d'en Xavi, ha deixat un llisto molt alt, jejejeje!!!! Ah, si vols puc fer un equip de nens amb patinet per venir a jugar el vostre rugby-rock, que ho acabo de veure en el rugby catala.

3º Sobre les feres no farè cap mena de comentari, ja que el partit, com ja vaig dir em va agradar molt. Bé, nomès una coseta: esteu maquissimes, la meitat amb sabates negres i l'altre meitat amb sabates blanques ( ho vau fer expres ), sou collonudes.

4º A Joan R., que no se qui és. Per la teva informació em passejava per un local que era del San Cugat. Equip que a les 4 va guanyar al Ponent ( equip que juga el vostre " capità" ) i a les 6 va guanyar a les feres. Nomès això.

5º Com no, no ho dubtava gens que un entrenador com el vostre us ensenyes com anava això del tercer temps, ell n'és un expert!!!


El nen del patinet!!!

Anònim ha dit...

silvia tens raò de les fotos no en va sortir cap de bé pero no passa res!
gràcies per cuidar-me la camera tant b!!!!! ah! hi una altre cosa espero q el pròxim partit no estiguis de public, has d'estar jugant al camp com una altre fera!!! va animat q tothom en te moltes ganes q estiguis amb nosaltres! un com ho hagis provat no podràs dir q no!!!! espero q comensis a venir als entrenos molt aviat!
carol

Anònim ha dit...

Senyor Patinet,no escriguis tant,ets molt imprudent,encara que intentis despistar... ja es rumureja pel poble qui pot ser l´home del patinet.
El cas patinet algun dia surtira a la llum...

Inspector Ferrerons

Anònim ha dit...

Impagable nen del patinet:

1º Ja saps llegir? de fet jo vaig ser el primer a respondre el teu magnífic punt de vista.

2ºSaps escriure? encara no he aconseguit desxifrar la pregunta que fas al nostre president. Seria bo que abans de posar-te a tocar el cullons a tothom aprenguessis a construïr frases coerents per fer-te entendre.

3º Espero que no siguis ningu de l'equip, ja que si no encara seria més dolenta la teva aportació, perque segons el que dius no coneixes a la gent. En Joan R a més de ser un jugador que porta tota la temporada amb nosatres, normalment també fa de delegat en els partits.

4º Per una vegada t'he de donar la rao. Sí, som un equip unit, per aixo les jugadores em defencen i per aixo juguem a rugby. No se si tu ho pots entendre.

Bueno no em vull extendre més. Esperaré ansiós més aportacions per unir més aquest equip per la teva part.

L'energumen

Anònim ha dit...

Estimat i magnific entrenador de les feres, no vull que això es converteixi en ena batalla personal entre tu i jo per dos motius.
1º El meu comentari o punt de vista és una opinió, i com a tal l'has de respectar.
2º No tens res a fer.

Pel que fa la teva replica, és evident que et quedes sense arguments. La pregunta que li faig al president, és una d'aquelles preguntes que reben el nom de: preguntes indirectes. En aquest tipus de pregunta, no cal que hi hagi el signe de interrogació, sino que es sobre enten pel context de la frase, però la farè directe, ja que d'aquesta manera la podrà entendre: Un equip es forma gràcies a un entrenador, o gràcies a les jugadores? Si un entrenador plega, l'equip pot continuar? I se pleguen les jugadores, l'equip segueix?
Les entens ara!!!

Per un altre banda, no tinc el plaer de conèixer a en Joan R, ho sento per no conèixer a tota Catalunya. És com si et digues si tú coneixes a en Miquel M. Aiiiiiiiiii.

Per acabar et dirè que estic orgullos de les meves aportacions a aquesta pàgina web, ja que segons tú contribueixo a fer de les feres un equip mès unit. Tradicionalment, els equips de rugby estaven units perquè tenien projectes comuns, on l'entrenador és una peça clau en transmetre aquesta unió que tot equip de rugby ha de tenir. És una pena que el teu equip hagi de fer servir els meus comentaris per unir-se, quan la feina primordial en aquest aspecte és teva. Al final m'hauras de donar les gràcies.

Ah, encare espero la invitació del vostre president pel Rugby-rock.


El nen del patinet!!!

Anònim ha dit...

Senyor Patinet,els equips no es formen del no res,sempre hi ha algú que amb seu esforç ho tira endavant i fins que un equip no està consolidat(no és el cas de les feres,tot just els senglars ho estan començant a ser.)es tant o més important la persona/es que han creat el projecte com les persones que hi participen.
De moment s´està treballant perque les feres no depenguin mai de ningú.
Pel que fa al rugby-rock estarem molt contents de convidar-lo si hem diu amb quin equip juga.

Lluís.

Anònim ha dit...

saps q senyor patinet? agafa els trastos i puja als pirineus ok?quan trobis el pic + alt tirata de caps viam si aixi et perdem d vista!!!

Indignada :)