Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 30 de gener del 2006

L´Inspector Ferrerons enxampa al nen del patinet.

L´Esforç econòmic per contractar l´Inspector Ferrerons per part del Club de Rugby els Senglars s´ha vist recompensat.Segons els últims informes del famós detectiu de Palafolls,conegut per no deixar cap cas sense solució, deixa el cas del nen del Patinet resolt.
L´Inspector Ferrerons ens ha dit que el nen del patinet ha seguit escrivint a la pàgina web dels Senglars tot i dir-li que era molt perillós.L´Inspector després d´examinar tots els comentaris que s´han anat fent desde el neixament d´aquesta pàgina,sembla ser que ha trobat moltes semblances en la manera d´escriure,les mateixes faltes d´ortografia,entre d´altres coses...entre els comentaris del nen del patinet i una persona que ja havia escrit comentaris amb el seu nom real.
El club ha cregut oportú decretar secret de sumari en aquest cas per no crear
represalies contra el nen del patinet, persona molt pròxima al club.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran tasca d'investigació per part de l'inspector!
S'acabaran d'aquesta manera els comentaris del nen del patinet? Espero que no! Es interessant coneixer el punt de vista de totes les veus del club!
Ara nomes ens falta saber qui es l'inspector ferrerons!

Miquel M.

Anònim ha dit...

ahora estoy más perdido, quién és miquel m, quién ferrerol y ni hablar qué me intriga mucho el pibe del patinete. godzila

Anònim ha dit...

Sabes leer,godzila?

Anònim ha dit...

Ernesto mejor te dejas de intrigas y te vas a tomar dis cervezas de golpe que es mas gracioso.
Per altre banda volia felicitar l'inspector Ferrerons per la seva tasca i a mes per deixar aquesta persona en l'anonimat ja que per els comentaris que s'han escrit igual hi hagues hagut violencia.

SENGLARS!!!!!!!!

Marti

PD pels que m'acusaveu, jo no tinc cap patinet

Anònim ha dit...

hey martí, la verdad es que hasta que me acuerdo si que estuvo divertida la cosa, después de salir de carcan ya no me acuerdo de nada, aunque seguramente estuve decadente como en cada borrachera que me agarro. y lo de intrigante no pibe, es el primer comentario que escribo después de observar atónito la polémica que cibernética. nos vemos. godzilla

Anònim ha dit...

Pues algunos prefieren que te sigas intrigando a que sigas cogiendo tus divertidas pero peligrosas borracheras sino le preguntas a la nariz del talonero dels Senglars que estaba llena de sangre cuando le diste un cabezazo sin querer o cuando casi le rompes la nariz al presi cuando le abrazabas para celebrar la victoria contra el parets en casa.
Vete al loro rompenapias!!!

Anònim ha dit...

Bones!
Jo la veritat k cada cop k ntru a la web em kedu mes a kuadrus x la historia del senyor del patinet... esperu k akest div me la explikeu a entrenu.
Ens veiem dema!!!

Anònim ha dit...

Definitivament que la primera linia es dediqui a fotre cops de cap i que no intenti pensar perque els veig a tots molt liats amb el tema.

Anònim ha dit...

L´Increible Inspector Ferrerons a més a més ha descobert qui és Miquel M.No és més que un personatge del esplèndid llibre de Carlos Ruiz Zafon, l´ombra del Vent,en Miquel Moliner participa en aquest llibre que va per la 20ena edició.

L´únic que sap qui és en Ferrerons,en Miquel Moliner i el nen del Patinet sense ulleres.

Anònim ha dit...

seguramente con copito nos tenemos que dedicar a dar golpes, pero por lo menos firmamos nuestras opiniones con conocidos y compartidos pseudónimos, no nos ocultamos para emitir opinión. godzila

Anònim ha dit...

Bones gent desde Ses Illes;

Joder amb el merder que hi ha liat a la pàgina. Bé, jo he seguit la historia gràcies a la informació que m'han passat en Martí i en Xavi.

Aquest nen del patiniet és una mica freke!! Xavi, estas fotent una feina de puta mara, no et desenimis perquè algú que no té prou personalitat per posar el seu nom no val la pena.

Inspector Ferrerons, diguens qui és aquest personatge i aixì tots podrem estar més tranquils. Veig que els primeres linies de l'equip estan una mica nerviossos, ja que tota la historia se'ls hi escapa de les mans i no poden processar tanta informació de cop. Ernesto, dile a alguien de la linia que te lo explique, no es muy difícil!!!
Pel que fa en Floquet, és igual, tu limita't a entrenar i no intentis entendre res, ni tant sols perquè ets tu qui ha de fotre el cap entre dos vestioletes de l'equip contrari. Nomès fes-ho!!!!

Com a última noticia us dirè que han fotut fora l'entrenador del Ponent, amb aquest nou no se si jugarè, demà ho veurem ja que anem a jugar contra la UB, sobre aquest tema us mantindrè informats.

Bé nens/es, que demà vagi molt bé la calçotada i el partit de les 6 nacions, jo haurè d'esperar fins diumenge per poder veure el partit de 6 nacions.

Una abraçada a tots els senglars, feres i soporters.

Txiki.

Anònim ha dit...

Estic desconcertada i perduda... Porto uns dies decaiguda i no hi trobo cap explicació:
Fa uns dies tothom em visitava i molta gent em deixava missatges i m'alegraven el dia, em feia feliç veure com tots els components de l'equip s'interessaven per saber quines noticies noves podien trobar, però va arribar un dia que aixo es va frenar....
No fa molt temps es va descobrir per part d'algun component de l'equip la identitat del nen del patinet que tot i que no es va fer pública el deu haver espantat una mica pk fa temps que no diu res. Es una cosa molt rara pk... no sera que s'ha quedat sense arguments?... o te por?... no se... estic desconcertada....

Pagina web dels senglars