Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 30 de gener del 2007

Del R.C. Cornellà

Hola Companys,
 
només es per dir-vos, que graciès per el passat cap de setmana que varem disfrutar a Torroella i per dir-vos que ja es penjada a la web del R.C.Cornellà la noticia de la creació de la Pernil Cup.
 
Graciès per tot.
 
Salut i Rugby
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres,va ser un gran dia i ens ho vam pasar de collons.
Per cert, està bo el Pernil?

Anònim ha dit...

hola senyors soc el sergi de viladecans, vaig jugar contra vosaltres l altre dia amb el cornellá b. tan sol ratificar que va ser molt bó i per sapiguer com está el vostre amic que es va fer mal al genoll. desitjo que no sigui molt greu i donar record al xavi ,martí i al chiki.

Anònim ha dit...

Li han dit que li donaran hora per fer-se una resonància però la cosa no pinta gaire bé.Gràcies per l´interés.

Anònim ha dit...

Hola amics del Cornella,
En primer lloc agrair-vos els comentaris que ens dediqueu a la vostra pagina web, perque vinguen de vosaltres tenen mes valor.
Els Senglars tenim dos ayns de vida i tenim clar que si volem seguir existint hem de seguir el vostre exemple i aixi, algun dia, poder celebrar els 75 anys, tenir camp propi, una gran escola de rugby, aportar jugadors a les seleccions o consolidar altres aspectes que fan del Cornella un gran club de Rugby.
Estic del tot d'acors amb vosaltres quan describiu el magnific ambient del diumenge i haig de dir que diades com aquella i companys comvosaltres et donen anims per segir practican aquest esport que de vegades exigeix sacrificis.
Salut i Rugby.
Carles