Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 30 de gener del 2007

FESTA DE DISFRESSES A LA SALA


El Dissabte 24 de Febrer a partir de les 11 de la nit Els Senglars organitzen una Festa de Disfresses a la Sala de Ball de Torroella.
Aquell mateix dissabte els Senglars es jugaran el primer lloc en la classificació contra la Santboiana si primer abans aconsegueixen guanyar al Químics,Lleida i Martorell. De seguida que acabi aquest interessant partit els Senglars arribaran de Santboi per començar aquesta festa de Carnestoltes.
El motiu de posar aquesta noticia amb temp d´antel-lació, és perquè els jugadors es vagin pensant de que es disfressaran.Per molt vergonyosos o ganapies que siguin, no hi han excuses. Espere´m que les Feres també s´apuntin i vinguin totes disfressades.
Recordar que els diners que es recaptin d´aquesta festa seran destinats al viatge a Gales, per aquest motiu és important que tothom convenci als seus amics a que s´animin a venir... pot ser bastant divertit.
Probablement els Senglars demanaran una entrada col-laboració no obligatòria a l´entrada i també tindran un tant per cent de la caixa que es faci aquella nit. També hi haurà un premi a la millor disfressa individual i premi a la millor disfressa col-lectiva. Els Senglars organitzaran jocs per tothom durant la nit i haurà música de ball i entreteniments.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo hem disfrasaré de follarín.
Sóc una màquina, de les onze que comença la festa fins que acabi sense parar.

Anònim ha dit...

collons noi