Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 17 de juny del 2008

Els Senglars pràcticament equip de 1ºCatalana!!!

Segons la informació que ha tingut el Club per part de la Federació Catalana de rugbi, Els Senglars serà nou equip de Primera Catalana. Diem pràcticament perquè la Federacó encara no ho ha assegurat al 100% per si hi hagués una modificació d´última hora degut a possibles variables estructurals en totes les categories de Catalunya. Tot i aquets possibles canvis que estranyament es produiran els de Torroella possiblement tampoc es veurien afectats.
A part d´aquesta gran notícia els Senglars s´estalviaran desplaçaments molt llargs com els de Reus, Tarragona, Lleida i a més hi haurà el curt desplaçament a Girona per jugar contra el GEiEG.

Felicitats a tots!!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

UA!!!! Los SENGLARS a 1a en 3 temporades, que maquines.
Felicitats nanos!!
I l'any que be, mes...

Parker

Anònim ha dit...

Ja hi sóm.

Felicitats a tots per la gran temporada que hem fet, ara el que sempre hem parlat; ganes, compromís i esforç, la resta ja vindrà.

Txiki

Anònim ha dit...

Felicitats a tots, i sobretot a aquells que des de el primer dia que vau fundar el club, heu estat lluitant per això.
Jo estic amb el Txiki, ganes, compromís i esforç, però un sopar per celebrar-ho i parlar-ne estaria bé, no?. Per exemple un dia desprès del entrenament a la platja.
A per cert, en principi el qui volguí fer la travessia de les Medes, hem quedat al xiringuito de la platgeta de l´Estartit ( començament del camí cap al molinet ), el dijous a les 19:30h per anar a nedar, qui s’atreveixi a venir, allà ens veurem.
Petonets a tots
Simón

Anònim ha dit...

i molt reflex , radio-salil i derivats !! m'encaaaaaanta!!! amunt Senglaaars!!!

Ranger

Anònim ha dit...

PELS QUE NO HO SABEU, LES INSCRIPCIONS DE LA TRAVESSA S'HAN DE FER PER INTERNET, HEU D'ACCEDIR A LA PÁGINA DEL CLUB NAUTIC I INSCRIVIR-VOS, DE MOMENT NO HO HAN PENJAT.
JA US AVISARÉ QUAN ESTIGUIN PENJADES A LA WEB.
DE MOMENT A NEDAR!!!!

GIBBINS

Anònim ha dit...

Esteu penjats anar nedant de les Medes a l'Estartit!! jo ja us vindré a donar ànims de3s de la barca, i si voleu hasta algun quinto i tot us portaré...!! i de grumete agafaré a l'erensto i en xuse, si no es maregen, es clar....

Anònim ha dit...

Felicitats per les diferents temporades realitzades.

Ser un equip de primera és un premi per els Senglars sèniors i seguidors/es.

PERÒ, L'OBJECTIU PRINCIPAL DEL CLUB ÉS L'ESCOLETA !

Cal aprofitar el moment amb els sèniors, tornar a potenciar l'escoleta i això és cosa de tots/es.

Anònim ha dit...

estic amb en Pelli l'escoleta es el futur dels senglars i s'ha de tirar endevant. Pero ara es el presen i aixo d'un sopar no estaria malament. Felicitats per l'acens a tots VISCA ELS SENGLARS!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

MERCI

Anònim ha dit...

MERCI

Anònim ha dit...

MERCI

Anònim ha dit...

Quan jugarem a Lleida? Esque tinc uns familiars.

Anònim ha dit...

MERCI, JA SABIA JO QUE ERA EL MILLOR....JA M'HO DIU LA MEU MARE!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats nas!!!!les fan's no conten a la travesa de les medes ok??etarem allá per animar a tots!!!!ha, només de escoltar "escoleta"sona amb bon futur ;)

Fan-1

Anònim ha dit...

moltes felicitats nois us anire a veure si els nens m`ho permeten ja que el agost seren pares la meva dona i jo d`un altre segona linea l`Oriol,jejejeje força Senglars i força Geieg.


Iñaki (Geieg) retirat