Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 8 de juliol del 2008

NOU CAMP DE RUGBY A L´ESTARTIT !!!

Segons les últimes informacions que ha rebut el Club de rugby Senglars per part de l´Ajuntament de Torroella de Montgrí, el nou camp de gespa artificial que es construirà a l´Estartit a partir d´aquest Setembre també estarà habilitat per la pràctica del rugby. Tot i que les mides no seran les oficials, el camp disposarà dels pals i les línies de joc estaran marcades.
A més, aquesta setmana comencen la nova construcció dels quatre vestuaris del Senglar´s rugby Stadium que permetrà que els jugadors disposin de més amplitud per canviar-se.
La notícia negativa és que durant la construcció del camp de l´Estartit, tots els equips hauran d´entrenar al camp del Torroella fins la finalització de l´Obra. Això provocarà grans problemes per encavir tothom durant el principi de temporada. L´Ajuntament de Torroella a demanat comprenció i que els 5 clubs del Municipi que utilitzen aquestes zones esportives: Els Senglars, Torroella de Montgrí club de futbol, Escola de Futbol Baix Ter, Club de futbol Estartit femení i Medes club de Futbol comperteixin el camp de gespa artificial i el camp de terra. A més s´hi afegim que el més probable és que els vestuaris de Torroella difícilment estaran acabats pel més de Setembre pot ser que sigui un començament de temporada una mica complicat.
El Club de rugby els Senglars farà tot el que està en les seves mans perquè poguem disposar del camp de gespa artificial el màxim de dies possibles i que la preparació de l´equip de cara a la nova temporada no en surti gaire afectada.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

guauuuu!!! com més siguem més riurem !!! el femení tambè vé?????

Anònim ha dit...

ja k sera complicat entrenar al camp amb tanta gent pel mig seria bo aprofita la invitacio del collell i axi canviar una mica. Nomes es una opinio k en penseu?

Anònim ha dit...

$$$$$$

Anònim ha dit...

es buena la idea,pero,demasido lejos, para desplazarse.
creo.

Anònim ha dit...

Era una invitació?

Anònim ha dit...

no, s'ha de pagar. La invitació és per anar a veure les instel·lacions.

Això de que marquin les línies en el camp de l'Estartit em fa molt mala espina!!!!

Penseu que a Torroella hi ha molt equips que entrenen i a L'Estartit només 4!!!!

Ja es veura.

Senglar pensatiu.

Anònim ha dit...

Jo tambe estic amb el senglar pensatiu... Lo del camp a l'estartit esta molt be, pero esperem a veurel acabat a veure si ens serveix, perque si no recordo malament amb el camp vell les valles de "prtecció" del voltant del camp encara eren més a prop... no se a veure com queda

I lo del Collell pot estar bé, tot és mirar si ens interessa i si el club i l'ntrenador ho veuen factible doncs és una altre opció que tenim!

Xavi (no soc el senglar pensatiu)

Anònim ha dit...

Tranquils que no fan el camp de l´Esrartit per fer-nos fora de Torroella. Simplement ja que es fan unes instal-lacions noves val la pena habilitar-ho perque tothom en pugui disfrutar si es necessari.
El camp s´ampliarà una mica però no tindrà les mides reglamentaries, però segur que serà molt millor que el del Martorell,...
Anar al Collell a fer un stage de 2 o 3 dies no ens servirà per solucionar els problemes que tindrem durant 2 ó 3 mesos o sigui que aquesta opció queda descartada...a no ser que volgueu anar a Banyoles a entrenar cada Dimecres i Divendres pagant.

Lluís.

Anònim ha dit...

Això d'anar al collell, ho veig una mica xungo, almenys que no ens hi quedessim a dormir, ja que no és ben bé a Banyoles, és a la Carretera de Banyoles a Mieres, a uns 15 20 quilòmetres de Banyoles per una carretereta de curves. El lloc és la polla, això si, les instal.lacions esportives, actualment no sé com estan,però solien estar molt be, amb piscina, varies pistes de futbito, tenis, basquet...., i després van fer 2 camps de futbol de gespa natural, ho sé perquè hi vaig estudiar durant 7 anys. Però el que diu en Lluís, haver de pagar per anar a entrenar al quinto pepino...., no sé si la gent estaria gaire disposada.

Villa azucena artistica i Cultural de la Cerdanya ha dit...