Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 28 de juliol del 2008

PROJECTE ESCOLA SENGLARS TEMP 08/09

Després de la reunió que van tenir els responsables de l´Escola dels Senglars es va arribar a l´acord que l´objectiu més important de cara la temporada vinent són dos.

- El primer la necessitat d´aumentar el número de nens a l´escola.

- Intentar fer uns entrenaments més dinàmics i profitossos per els nens, doncs se seguirà entrenant només una hora i mitja per setmana per falta d´espai en el camp de Torroella.
( Els entrenament seguirant sent els Dimecres de 7 a 8:30 ).

Per poder aconseguir aquests objectius de cara la temporada vinent, la promoció del rugby en les escoles serà la tasca més important. El responsable de Promoció dels Senglars, Xavi Rosa, serà l´encarregat de parlar amb els professors de 3º i 4º d´ESO de les Escoles de Torroella de Montgrí, L´Escala, La Bisbal, Castelló d´Empúries i Palamós i també amb els cursos de Batxillerat de Torroella.
Mitjançant en Xavi Rosa, els jugadors que puguin per feina i horari aniran a promocionar el rugby a aquestes escoles. També serà el responsable de posar dues dates, després de posar-se d´acord amb totes les escoles, per organitzar els dos torneitjos Interinstituds que es celebraran a Torroella. En Xavi també serà el màxim responsable d´un dels equips.

També es va decidir que els jugadors que facin aquesta tasca seran remunerats pel club.

En Txiki serà el responsable de dissenyar el tipus d´entrenaments que s´impartirà a l´escola durant tot l´any en els diferents grups ( 2 ó 3 segons les edats i número de jugadors que tinguem ) i farà un calendari per saber les dates del primer i últim entrenament amb els dies festius inclossos. També serà el màxim responsable d´un dels equips.

En Facu serà el responsable de Dissenyar el cartell per anunciar l´escola dels Senglars i de difundir-ho per el màxim de revistes i diaris possibles. També serà el màxim responsable d´un dels equips.

L´Ernesto serà el responsable de la comunicació entre el Club, Pares i nens. Els pares estaran en tot moment informats de tot mitjançant el telèfon del Club i ajudarà a en Marc Pellicer en les tramitacions de les fitxes. L´Ernesto serà també l´ajudant d´un dels màxims responsables d´equip.

En Jaume, Martí, Xuse i Òscar també seran ajudants dels màxims responsables en els entrenaments.

La Gemma i en Pelli seguiran amb els Baby´s tots els Dilluns de 6 a 7.

La gran diferència respecte l´any passat serà que l´Escola dels Senglars ja no serà gratuita i l´inscripció costarà 50 euros/temporada.

Cada últim Dimecres de mes hi haurà partit entre l´escola i els Seniors.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ja vaig dir, jo estic disposat a ajudar a en Xavi Rosa durant el segon trimestre a anar per les escoles i instituts una tarda o matí a la setmana.
Marc Resta

Anònim ha dit...

Jo també estic disposició d´en Xavi.Próximament convocarem una altre reunió d´escola per acabar de pulir els temes pendents.

Lluís.

Anònim ha dit...

Jo depenen de horaris tambè!!

Ranger

Anònim ha dit...

me apunto tamien, si son los miercoles, encantado.
Facu.