Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 9 de juliol del 2008

VIATGE A GALES

Acabo de veure el calendari de les sis nacions de l'any 2009. L'últim partit és Gales-Irlanda, que podria ser que es decidís alguna cosa.

 

He anat a ryanair, i si es fa la compra del bitllet abans de demà passat ( fins el dia 10 ), el viatge surt a 48 euros, ja que només pagues taxes. L'horari  i el destí és el mateix que quan varem anar fa 2 anys. Sortida divendres a les 18:10 de Girona i la tornada és el diumenge a les 20:00 hores ( hora local ).

 

Jo ja tinc el bitllet, ja que l'any passat el mateix cap de setmana no es va jugar lliga. I si aquell cap de setmana juguem doncs ja veurem que fem. Esperaré uns dies per si algú s'apunta i reservar hotel.

 

L'entrada ja és més complicat, però si no en podem aconseguir sempre ens quedarà el bar on varem anar.

 

Apa, si algú s'anima que pensi que demà s'acaba l'oferta.

 

Txiki



Sigue de cerca las últimas tendencias y lo que más rompe MSN Vídeo

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Txixi.
A mi em sembla collonut, jo m’apuntaria ja, però no es una mica precipitat?, que et sembla si en parlem entre tots aquet divendres a entreno.
Si no ens dona temps d’agafar l’oferta de Ryaner, mala sort, però estaria be parlar-ne entre tots, així mirar de ser els mes possibles, no?.
Pots posar els dies que seria?, gràcies
Petonets.
Simón

Anònim ha dit...

A vera, aquest viatge no és la gira que fa cada any, si no que és un viatge personal que jo farè a Gales d'un cap de setmana aprofitant que hi ha el partit contra irlanda i aprofitan aquesta gran oferta de Ryanair.

Com que la oferta està molt bé vai penjar això a la pàgina per si algú volia venir, però l'oferta s'acaba avui. Si després algú decideix venir pot ser que sigui més car.

Els dies són del 20 al 22 de març.

De totes maneres el divendres en parlem, ok.

Txiki

Anònim ha dit...

que vagi al viatge qui vulgui , a vegades les coses precipitades són les que valen la pena , sóm un club de rugby no un partit assembleari.

Anònim ha dit...

anónimo, me parece que simón no está diciendo que alguien no vaya, sino que sería mejor organizarlo un poco más para hacerlo un viaje colectivo, lo que no quita la posibilidad de que si alguien quiere apuntarse a título personal lo haga, hago esta aclaración porque que se puedan hablar las cosas entere varios, hace las cosas más ineresantes y grupales, que eso es un equipo de gente. Ernesto

Anònim ha dit...

Buenas Ernesto.
Menos mal que tu me entiendes.
Divendres parlem.
Simón

Anònim ha dit...

uy uy això està interessant !!! Bones a tothom!!! encara sóc viu ,ens veiem divendres!!!

Ranger

Anònim ha dit...

el viernes es en mas pinell?
gracias, y saludos.
Facu

Anònim ha dit...

La idea aquest any és anar al País Basc o Andalusia per el viatge conjunt de final de temporada ( finals d´Abril principis de Maig ).
Els que vulguin anar a veure un partit dels sis nacions la millor opció era una viatge anar-tornar a veure Anglaterra-Itàlia a Londres ja que aquest any L´Ian segurament pot trobar entrades per tothom ( Dissabte 7 de Febrer ).

Lluís.