Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 21 de novembre del 2010

LLEIDA-7 TORROELLA-7

Disputadíssim partit el que s´ha jugat aquest Dissabte contra l´INEF Lleida.Els Senglars no van començar bé el partit i per una mala desició després d´un ruck en camp propi reben la marca i transformació en el min.3 de partit.Els Senglars però van poder igualar el marcador per un bona jugada de Jaume Pellejà que transforma en Crhis Mathews, 7-7.Partit intens i dur on els dos equips van lluitar de valent per enportar-se la victòria sense aconseguir-ho, el Lleida amb més posibilitats però els Senglars amb una defensa impecable ho van poder evitar.
Sencillament espectacular el tercer temps dels nostres amics de Lleida que espere´m retornar quan juguin a Torroella en la segona volta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones i felicitats a tots per l'empat aconseguit. Però varem fer molts i molts cops de càstig, si voleu i l'Ian està d'acord divendres en 15 minuts al camp poden aclarir i explicar les difeències de placatje, ruck i maul i el que és pot fer en cada cas.

SEGUIU AIXÍ I ANIREM MOLT A DALT.

DeleBlasc

Anònim ha dit...

Ok,és una bona idea, ja li comentaré el Dimecres.

Lluis.

Anònim ha dit...

YES I AGREE IT WOULD BE VERY
USEFUL,THANK YOU
IAN

Pelli ha dit...

Realment un partit molt disputat, amb bona predisposició dels dos equips, bon ritme que pels que estavem a la banda el partit se'ns va fer curt (tot i el fred que feia).
Això sí, el Lleida en l'espectacular 3er temps ens va guanyar, PERFECTE. (a la tornada procurarem superar-ho).
Gràcies Lleida!

Anònim ha dit...

bien chicos!!! fuerzas!!!
juanjuan