Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 20 de febrer del 2011

SENGLARS-57 TARRAGONA-5

Mal partit el jugat avui a Torroella contra l´últim classificat, el Tarragona, que es presentava amb només 12 jugadors al senglar´s rugby stadium.
Els de Torroella que fins i tot han jugat contra once jugadors durant uns minuts per expulsió d´un jugador del Tarragona no ha sabut entendre la situació del partit. Els Senglars no han jugat amb serenitat, han comès moltíssimes errades, han pecat a vegades d´individualismes i no han sabut trobar una superioritat evident en nombre d´efectius... jugant contra 12 cada jugada hagués hagut de ser un assaig.
Donar les gràcies als 12 jugadors del Tarragona per haver vingut a Torroella.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Senglars a guanyar.

Anònim ha dit...

Si, si ....pero guanyat.


Felicitats Senglars.

I ara a preparar el proper partit.


DeleBlasc

Anònim ha dit...

Això sí, cinc punts més i si no vaig equivocat només amb una victòria més aconseguim la salvació matemàtica. El Castelldefels i BUC han perdut aquesta setmana.

Lluís.

Anònim ha dit...

mmmmmm, em sembla que m´he descontat, no em feu gaire cas,em de guanyar més d´un partit.

Lluís.

Anònim ha dit...

Si, i el resultat a sigut 55-5

Deleblasc

Anònim ha dit...

és fàcil que en aquestes circumstàncies pugui passar això ,menys jugadors ,últim classificat, recordo que ja havia passat en temporades anteriors...però era un partit molt important per puntuar,cosa que s'ha fet. Ara que cadascú tregui les seves conclusions i autocrítica i ja està ,a per el pròxim!!!!!!!! la salvació matemàtica "de calle"!!!!!.

un senglar de la tercera edat que us troba a faltar!!Amunt Senglaaars!!!

Joan Reches!!