Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 6 de març del 2011

SENGLARS 36 - LLEIDA-10

Esperada victòria dels Senglars que aconsegueixen els 5 punts i pràcticament els dona la permenència a la Primera Divisió Catalana.
Després de varies jornades sense puntuar, els de Torroella s´han enfrontat a un Lleida que no ha tingut opció a guanyar un partit per la falta d´efectius i la falta de varis titulars en la seva aliniació habitual. Els finals de temporada són complicats per tothom, sobretot pels equips amb plantilles curtes.
Els Senglars han jugat una primera part per oblidar i només en moments molt puntuals s´han pogut veure jugades d´interès. En la segona però l´equip ha millorat sustencialment i el seu joc ha sigut molt millor i vistós, tot i que, els senglars segueixen tenint molt problemes de col-locació en el camp i dificultats per mantenir la serenitat per realitzar un rugby una mica millor.
Gran fairplay amb el Lleida i extraordinària relació entre els dos clubs que han disfrutat d´un bon tercer temps...s´ha intentat tornar el millor tercer temps que hem tingut aquesta temporada, espere´m haver-nos-hi acostat una mica.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Uns bons 5 punts.


DeleBlasc

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats!!!!!
Anims Senglars.

Casero

Anònim ha dit...

BIEN SENGLARS!!
juanjuan

Anònim ha dit...

Un del lleida!!!
Impresionant partit, una gent de puta mare.
I sense dubte un gran tercer temps de tots!!!!!