Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 2 d’abril del 2011

QUÍMICS 25 - SENGLARS-24

Bon partit avui dels Senglars, un equip molt perjudicat aquesta setmana per les baixes, però que un cop més s´ha sabut sobreposar a les adversititats i ser competitius en el terreny de joc.
Avui tocava el Químics, un equip que ha fet una temporada fantàstica assolint la tercera posició en la taula classificació dues jornades abans d´acabar la lliga.
El partit, tal com mostra el marcador, ha sigut igualadíssim i gran part s´ha jugat en el zona mitja del camp. Un partit on els dos equips han demostrat que són capaços de fer grans jugades de qualitat però que també són capaços de lo pitjor...feia temps que no feiem tantes meles degut a les impresicions dels dos equips.
Els Senglars han tingut opcions per endur-se la victòria de la Teixonera però s´ha escapat per molt poc, una llàstima encara que els Senglars tornen a Torroella amb la satisfacció de haver aconseguit dos punts bonus i amb la tranquilitat d´haver-ho intentat.
Extraordinari tercer temps ofert per part del Químics, gran relació entre els dos equips i gran satisfacció que fins i tot es comenti la possiblitat de fer una gira conjunta per la temporadda que ve... brutal!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots el jugadors. Els que avui han estat al camps i a els que no han pugut fer-ho. Son un EQUIP.

DeleBlasc

Anònim ha dit...

Muy Bien Senglars!!!!!
lo que importa es la actitud. eso es el mejor resultado.
Facu.

Anònim ha dit...

molt bé nois, i gunayant a casa encara hi ha opcions de ser quarts alcampionat. ànims a tots
Quim