Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 30 de maig del 2011

ESCOLA DE RUGBY ELS SENGLARS

Aquest dissabte es va celebrar a Girona un torneig de rugby a set. Els Senglars van poder participar com a equip. A part dels Senglars, hi havia dos equips de les Illes Balears, dos equips del GEIEG, L'Hospitalet, i el Banyoles.

Ens va tocar en el grup del Balears 2, el Geieg i el Banyoles. En aquesta fase de classificació, els Senglars van fer uns molt bons partits, amb jugades de continuïtat i velocitat en el joc. Això va fer que quedéssim primers del grup. La semifinal la vam jugar amb el segon classificat de l'altre grup, l'Hospitalet, que també vam guanyar.

En la final, l'equip de la Selecció Balear 1, va ser molt superior a nosaltres. Tot i això estem molt contents de la nostra classificació.

Els jugadors Senglars que van participar van ser: Halim, Joel, Dani Gifre, Riera, Sam i Marc. Els dos jugadors de l'Olot ( Lissandro i Quim, moltes gràcies ) es va afegir al nostre equip.  

En la part femenina, la Núria va participar amb l'equip del GEIEG, que va fer un bon paper ( terceres ), on va tenir una actuació destacada.

Després del torneig es va fer l'entrega de trofeus i un esplèndid tercer temps amb 7 equips masculins i 7 equips femenins.

Esperem que l'any que ve es repeteixi, ja que va ser una experiència per a repetir.

 

Els cadets, infantils i alevins han deixat els entrenaments. El pròxim entrenament serà el dimecres dia 6 de juliol a la platja ( davant de Baxter's ) per començar a les 19:30. Seguirem la dinàmica de l'any passat pel que fa el tercer temps. En Riera i en Dani Fernández són els primers de portar-lo ( moltes gràcies nois ).

 

Ara a descansar... ( els entrenadors ho necessitem, jajaja ).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots. El Senior us espera.

DeleBlasc

Anònim ha dit...

Molt bé nois! Felicitats a tots!

Lluís.

Anònim ha dit...

Felicitacions nois. Ernesto