Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 2 de maig del 2011

FANTÀSTIC VIATGE A L´ALGUER


Han arribat destrossats,sense energia i la majoria afònics... però l´expedició GEIEG/SENGLARS s´ho ha passat "pipa" en la seva aventura per les terres italianes.
Un fantàstic viatge que Alevins/Infantils/Cadets de l´equip GEiEG-SENGLARS no oblidaran mai després de passar tres intensos dies a l´Alguer.
A més, els nostres nois han demostrat tenir un bon nivell de rugby i una gran actitud en tots els partits que han jugat durant el cap de setmana.
Donar les gràcies a en Pelli,Òscar,Carles,Alonso,Nu i Ivette per estar al càrrec de una quarentena d´animalots amb ganes de gresca tot el dia i també un agraïment especial a en Gustau,Luca,Fabio,Salvador i companyia, per la seva ajuda i hospitalitat, una gent increïble.

Felicitats a tots!

8 comentaris:

Pelli ha dit...

Primer de tot m'agradaria agraïr a tots/es els integrants del viatge per la seva actitud, realment s'han comportat en moltes ocasions de forma exemplar.
Per altre banda, agraïr als nostres companys de l'Alguer Club i Amatori per la seva col·laboració: Gustau, Fabio, Luca, Salvador.
Agraïr l'espectacular i feixuga feina de gestió i coordinació de tot el viatge: Isma Moraleda i Lluís Raurich, així com els adults/es que van acompanyar l'expedició gironina: Ivette, Nu, Carles, Jordi i Oscar.
Felicitats Companys/es.

Pelli ha dit...

ahh! les meves olleres encara aguanten ! !

Pelli ha dit...

Olleres ? millor ulleres

Anònim ha dit...

jajajaja kin kabro mes osties inposibla van rebre

Anònim ha dit...

nois, ja tinc la roba neta i seca, quan volgueu ja podem tornar a marxar
Dani Gifre

Pelli ha dit...

jo tinc alguna peça demacrada!

Anònim ha dit...

Ulleres que encara aguanten,roba demacrada,gent que renta ràpid la roba...
que succede bambinos?

Anònim ha dit...

Ulleres que encara aguanten,roba demacrada,gent que renta ràpid la roba...
que succede bambinos?