Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 6 de juny del 2011

Juny multiesportiu

Senglars!
Com ja sabeu el nostre club te la "tradició" que el mes de juny sigui multiesportiu per tal de seguir veient-nos, però canviant la dinàmica d'entrenaments, per això els divendres d'aquest mes practicarem altres esports.
Per tant aquest divendres dia 10 farem una mica de futbol 7!.
L'hora d'entreno serà l'habitual, les 8:30, i en funció de la gent que siguem farem més o menys equips. Animeu-vos que ja fa temps que no ens veiem i trobo els divendres buits!
Ja que hi som us deixo una petita cronica de l'expedició amb bici.
 
El divendres passat, un petit grup de 7 senglars varen anar a fer una ruta amb bici fins a l'Estartit, els integrants eren Halim, Marc Riera i Uri de l'escoleta, i Bep, Marti, Txiki i Xavi de seniors. Ja només de començar un malentes va fer que en Tomas no ens trobés, i no es va poder unir a l'expedició.
Tot i aixi, la ruta va començar dels senglars' rugby stadyum, vam pujar el coll de les sorres per començar a fer cames, i vam baixar per un corriol direcció a Sobrestany.
A mig cami varem tombar a la dreta i vam enfilar la muntanya gran direcció Estartit, però era una ruta una mica dura per la bici i les cames de l'Uri que acompanyat d'en Marti van enfilar cap a Sobrestany per tornar a Torroella.
Els altres vam anar tirant amb un esforç considerable, i a mitja pujada, la bici d'en Halim va dir prou i va petar la cadena. Altre vegada dos senglars es retiraven cap a Sobrestany ja que no vam poder arreclar la bici, i en Riera va acompanyar en Halim.
Aixis només en Bep, Txiki i Xavi vam quedar com a supervivents de l'expedició i vam arribar a l'Estartit, i en vista de l'èxit vam decidir tornar sense parar cap a Torroella ja que en Joan Salo tampoc havia anat a l'Estartit per culpa de la pluja que ens va acompanyar en alguns moments.
Esperem que el proxim divendres s'apuntin més senglars!
 
Expedicionari il·lès
 

18 comentaris:

Anònim ha dit...

en futbol 7 segur qe no peto la cadena , m'apunto


halim

Anònim ha dit...

EI! Jo també!

FERNA.

Químic ha dit...

El Golf es pot considerar com a esport?

Anònim ha dit...

si de Pijos.

Anònim ha dit...

Home un senglagolf estaria guay!

Lluís.

Anònim ha dit...

Lo que jo crec que hauriem de fer algún dia..... ÉS UN PAINT BALL!!!!

Gibbins.

Anònim ha dit...

jo voto pel bukake (musculació de braços). galetudo udo udo.

Anònim ha dit...

jo mi apuntut lunik k potse aribut una mika tart...

Riera

Anònim ha dit...

El que molaria un taku seria anar als cars de l´Escala i fer una senglarace, però ho he preguntat i es bastant car, uns 45 euros per barba.

Lluís.

Anònim ha dit...

si voleu us puc mirar per tal que us facin preu al golf.

Ranger.

Anònim ha dit...

y als cars?

Saló ha dit...

Un partidillo de basquet amb cadira??? Us aconsegueixo unes quantes cadires i fem una patxanga a la pista del costat del pavelló?

Anònim ha dit...

mireu me informat de preus al karting de l'estartit i 8 minuts am astandar k arriban a uns 40 km/h val 15€ i el super 8 min tambe k ariban a uns 80km/h x 19€


Riera

Anònim ha dit...

Joan Saló a mi m'ha molat la teva idea, jo m'ha puntaria !


Halim

Anònim ha dit...

Els cars de l´Estartit són una kaka. Els de L´Escala són molt i molt millors.

Anònim ha dit...

y els de regencos?

Anònim ha dit...

Els de regencos són per gent que ja domini amb els cars, no hi he anat, però ho he sentit a dir.

Els de l'escala, suposo que encara ho fan, podem fer una carrera tots plegats. Em sembla que eren 16 voltes o 16 minuts, no ho recordo, el problema és la pasta, no és gens barato.

Gibbins

Anònim ha dit...

dons anem cap a regencos.