Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 23 d’octubre del 2011

ARPN-36 TORROELLA-0

Que difícil escriure la crònica en un dia com avui, després d´aquest gerro d´aigua freda que hem rebut per part de l´ARPN.
Haver guanyat els tres primers partits de lliga i posar-nos líders ha creat molta eufòria i alegria a tothom, normal després d´aquest començament tant fantàstic,no ens anirà gens malament tornar a tocar de peus a terra. Jo no diria que l´equip s´ha cregut superior a l´ARPN abans de començar, sabiem que seria un partit molt complicat, que hauriem de lluitar molt i l´equip a sortit al camp disposat a donar-ho tot per tornar a guanyar. És difícil explicar el que ha passat, ens costa molt agafar el ritme de joc i hem desaprofitat inocentment totes les oportunitats que hem tingut per sumar punts, els barcelonins han demostrat ser un equip jove,fort,veloç i que practica un bon rugby.
Avui també, amb el permís del Poli Bueno, ens atrevim a robar-li el seu estil en les cròniques.

Lo millor:

-Durant 10 min, només 10 min, hem jugat increïblement bé, sense perdre la pilota i aconseguint fins a sis-set fases seguides, perquè no ho podem fer durant 80 min?
-Aquesta dura derrota ens posa en el nostre lloc i segur ens farà més forts.

Lo pitjor:

- És impossible que les coses surtin bé quan la meitat de l´equip, per diferents raons, no entrena els dimecres o només entrena un dia a la setmana.
-Que un dia com avui, sents que som vells i veus el futur negre.
-Que si no em falla la memòria, desde que existeixen els Senglars, uns vuit anys, mai no haviem quedat a 0 punts en partit oficial.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quedem-nos en la part positiva i reforcem el compromis amb el grup. No ens oblidem que practiquem aquest esport per pasarnos-ho be!!!! Si a sobre guanyem pues collonut.
Records a tothom
Carles Perez

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb en Carles a mes per vosaltres lo mes facil es guanyar o perdre un partit lo que no es tant facil es lo que heu estat aconseguint durant tots aquests anys que es muntar un club de rugby desde 0 i mantenir-ho. Vinga que no estamos tan mal ehhhh!!!!! Anims desde gales.

Sophie

Anònim ha dit...

un Tropezón , no es caída, y a seguir currando, en lenguaje argentino, a seguir remandola señores.
Facu

Pelli ha dit...

Bé vells ho sóm un xic més cada dia,... , en fi és llei de vida.
Però en fi no deixa de ser un partit, a mi també se'm fa difícil encaixar la derrota però siguen objectiu si algún equip es mareixia guanyar eren l'ARPN.
No vam acabar de definir i seguir les jugades, ...
bé no cal dramatitzar tant, crec que a tothom li sap molt greu i ara toca simplement millorar per minimitzar els errors.
El rugby és un esport de lluita, sacrifici i d'equip ==> cadascú ha de procurar millor-se per seguir ENDAVANT !