Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 16 d’octubre del 2011

TORROELLA- 39 LLEIDA-3

Tercera victòria consecutiva dels Senglars en una gran jornada de rugby.
Els Senglars han aconseguit guanyar per 39-3 a un Lleida que no
mereixia perdre tant abultadament. El resultat de la mitja part, 7-3
reflexa la gran igualtat que hi ha hagut fins al descans del partit.
La segona part però els senglars han despertat, una gran defensa i
el bon joc han aconseguit doblegar un Lleida voluntariós i lluitador.

Lo millor:

-Les tres victòries consecutives que ens col-loca liders.
-Que en el camp municipal de Torroella ja tenim el nostre propi Bar.
-Que els canvis han fet pujar el nivell de l´equip.
-Que a Torroella és on hi ha més afició al camp de tots els clubs de la regional catalana.
-El gran Fair-play amb el Lleida

Lo Pitjor:

-L´Equip ha sortit mig adormit al camp en la primera part.
-Que en Xuse es posi la samarreta "colador" quan està amb l´equip i no la
faci servir per treure l´aigua de l´enciam.






29 comentaris:

Anònim ha dit...

molt i molt bé nois. A seguir així.
Quim

Anònim ha dit...

muy bien senglars!! felicitacions!!! seguir asi muchachos, un abrazo
juan juan

Anònim ha dit...

Gràcies a tots els aficionats per omplir el camp diumenge rera diumenge! Fa goig....
bep

Anònim ha dit...

Seguim treballant i treballant i disfrutant del rugby.


DeleBlasc

Anònim ha dit...

era hora del cambio....

Anònim ha dit...

No sigueu ventatjistes. Per destacar la gran feina i dedicacio d'en Txiqui i l'equip tecnic no cal insinuar que abans no es feien be les coses. No sigueu desagraïts!!! Personalment crec q en Txiqui fa i fara una gran feina encara q s'hagues perdut els tres partits... O llavors es diria q no ho fa be?? No oblideu q els partits q hem guanyat son contra equips de la "nostra lliga", el nostre nivell el veurem contra Barça, geieg, ceu i companyia. Continguem l'euforia pq porta a la llarga a la decepcio i anem a pams.
Carles Perez

Anònim ha dit...

Hola Carles espero que la sigas pasando muy bien como veo ;), yo he puesto ese comentario, y no fue de ventajista o de critica de otro entrenador, o etc, si no era hora del cambio de actitud del equipo, ese es el aspecto que me refería, porque creo que poco a poco se empieza a construir un equipo, cuando me refiero a equipo es que los que están en el campo comienza a pensar igual, nada mas ,en hora buena al equipo , al entrenador al bar nuestro y a ti que estas viviendo una experiencia ÚNICA.
SALUDOS
FACU

Ramonet ha dit...

Facu, reconoce almenos que el comentario es muy ambiguo y da bastante pie a una mala interpretación.

Pelli ha dit...

En cada moment de la curta història del Club segurament s'ha fet el que en el seu moment es considerava millor (i crec que més o menys ho hem fet). En els últim mesos s'han fet canvis, i , ara cal continuar treballant, tots junts, per tal de portar-ho a bon port. Ja que encara necessitem millorar molt més.

En fi, felicitats a tothom inclosos els aficionats i els nois de l'escoleta que ens van acompanyar. I, ara toca treballar per afrontar el difícil partit contra l'APRN.

Anònim ha dit...

Ramón y compañía,bueno como siempre todo lo que diga y haga siempre cae mal, perdón por el comentario. pero creo que cuando me refería al cambio es el hecho de crecer en todos los aspectos que están en el club y si sobre todo como equipo. que quiero decir apoyarnos entre todos.
Facu

Anònim ha dit...

Felicitats!!! nois!! feia molt de temps que no pujava al camp i ahir vaig disfutar com un "enano"!!!

orgullós ahir,ara i sempre d'haber estat un Senglar!!!!

pd. Xuse si algun dia et decideixes a reciclar la samarreta ,col.lador fes una donació al fondo Sur!!! que ahir entre l'afició va ser Trending topic!!!

Ranger

Anònim ha dit...

Hi han coses que mai no canvien i si algú li ve de gust criticar i ridiculitzar el que fa un altre ho pot fer quan li dona la gana i en públic. Si la roba que porto o deixo de portar ha de resultar motiu de mofa, tranquils que no vindré pas.

Xuse.

Anònim ha dit...

només era una broma xuse,no tenia cap intenció de criticar ,si t'has sentit ofés et demano perdó, però de veritat que la meva intenció era fer broma d'una cosa sense importància. saps que t'aprecio molt que no et quedi cap dubte.


Ranger

Anònim ha dit...

Hola Xuse,

Jo també et demano perdó per haver escrit això en la crònica dels senglars. De fet, no m´imaginava que t´ho prenguéssis tant malament.
Sencillament no sabia que posar com a coses negatives i em va venir al cap la teva camiseta, com sempre, diferent a les tots els teus companys i a més plena de forats, en cap cas volia fer-te enfadar ni criticar.De totes maneres hauriem TOTS de portar els colors de l´equip.

I seguint amb aquesta notícia avui tant polèmica...facu, no es la primera vez que pones comentarios sin firmar y cuando además da pie a diferentes interpretaciones,molesta mucho más.

Lluís.

Anònim ha dit...

!!!! Que no cunda el panico!!!!!
El q pasa es q hem de quedar per fer un sopar i pendre 4 cerveses, els veterans com jo 4 gintonics i els joves com en Xuse 2(cerveses)!!!!!
En la meva humil opinio hem de calibrar com es poden interpretar els comentaris pero tampoc s'ha de tenir la pell tan fina (contradiccio???, no ho se!!!).
Avis a tots els Senglars... Estic en 110kg i baixant... O sigui que aixo de jugar de pilar... Ja ho veurem... Que tremolin. Ales, centro i l'arrier... I potser en Cris i en Txiqui!!!
Una abraçada desde Auckland i desde aqui proposo començar a fer activitats per destinar diners a la gira del 2019 al mundial de Japo tot l'equip!!!! Simon , arriba Ryanair a Tokyo!!!!
Facu no seas tan pasional!!!aunque decirle esto a un argentino!!! Que manera de vivir y sentir el rugby... Envidia sana.
Ens veiem nois

Anònim ha dit...

El comentari anterior es meu.
Carles Perez.
Els Wifis d'aqui fan pena i es triga un cullo a enviar el missatge pq es va tallant la conexio.

Anònim ha dit...

tokyo 2019? no estaria mal...
nois!!! no gasten energias y a no creersela con 3 partits que falta lo mas du. forza senglars i pronto os hare una visita, si puc...
juan juan

Anònim ha dit...

Com sempre Sabio Juan Juan


Deleblasc

Anònim ha dit...

totalmente Juancho, ojala vengas pronto. yo puse el comentario no porque ya eramos campeones, si no pensaba que el equipo habia cambiado la actitud de equipo, nada mas, es obvio que recien empezamos y esto hay trabajar mucho para manternerlo, pero igual, creo que el trabajo que estamos haciendo TODOS, ES MUY POSITIVO.
SIN MAS POLEMICAS...
SALUDOS Y ABRAZO JUANCHO
FACU

Carles Perez ha dit...

Mireu la pagina balonoval surtim al peu de foto.

Anònim ha dit...

jajajaja genial!!!!

Ramon ha dit...

Molt bé Facu, el que tu diguis, per part meva no penso fer cap més comentari.

Anònim ha dit...

Ramon poedes hacer todos los comentarios que quieras.Vamos a ver parece que estamos todos muy susceptible, no se puede decir nada que todos nos ofendemos, por que? que pasa muchachos que ya somo chicos grandes, va venga un abrazada para todos y para vos Ramonet especial.

Facu

Anònim ha dit...

y un peto.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=S4h8mcVzSLk

Anònim ha dit...

Tu que parte de que hay que firmar los comentarios no entiendes?

Lluís.

Anònim ha dit...

no te enfades Bro!!!

Facu

Anònim ha dit...

... Si que condeix aixo dels comentaris...

Només diré que des de la grada es va veure un bon partit. i com a apunt tecnic, crec que no va haver-hi cap xut dolent!!! tots varen sortir a touch o es varen guanyar metres, fins i tot es va fer una marca!

Tots sabem que a poc a poc es fa la feina. Portem molts anys i encara ens falten uns quants més... doncs, s'ha de continuar treballant.

Salut Senglars!

Ferna.

Anònim ha dit...

que creieu que pensarà qualsevol que miri aquests comentaris?

Quim