Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 11 de desembre del 2011

COL-LABORACIÓ AMB L´INICIATIVA DEL QUÍMICS




Aquí teniu la notícia que hi ha a la web del Químics:



El proper 18 de Desembre el Quimic Equip de Rugby realitzarà una jornada solidaria sota el lema: Aquest Nadal Regala Rugby.

Aquesta jornada té un doble objectiu: Primer, de 10:00 a 11:15 es durà a terme un entrenament "per descobrir el rugby" amb nens i nenes d'entitats socials del districte d'Horta-Guinardó, es tracta majoritariament de nens i nenes amb risc d'exclusió social, i que per tant en situacions normals no poden gaudir de l'esport i del rugby. L'entrenament estarà dirigit pels nostres entrenadors i comptarà amb la participació dels nostres jugadors de categories inferiors per tal de convertir-lo en un entrenament integrador.

El segon objectiu es realitzar una recollida solidaria de pilotes de rugby. Aquestes pilotes tindran dues finalitats: La primera, cadascun dels nens i nenes de les entitats que vinguin, se'ls hi regalarà una pilota de rugby que es podran endur a casa. Després, les pilotes restants, que esperem que siguin moltes, seran repartides entre les entitats socials, educatives i hospitalaries del Districte d'H-G. Destacar que hem recollit 550 euros en patrocini de la jornada que seran destinats a la compra de pilotes. Destacar també que hi haurà una botiga de pilotes al camp el dia 18 per si algú la vol comprar allà mateix.

Finalment, mentre els nens i nenes gaudeixen d'un bon tercer temps, es jugarà el partit entre el QER A i els Senglars de Torroella corresponent a la Primera Divisió Catalana de Rugby. Aixi, tothom podrà gaudir d'un bon partit un cop acabada la jornada solidaria.

Així doncs, us animo a venir el dia 18 a Teixonera amb la vostra pilota solidaria i moltes ganes de gaudir d'una bona jornada de rugby solidari (recordeu de portar-la abans de les 11:30 perquè pugui entrar en el recompte públic que farem).


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja tinc la pilota preparada.


C.Blasco