Patrocinador oficial

dilluns, 16 de gener de 2012

CRISTIAN O´BRIEN -EL GRAN CUINER-


Una de les coses sagrades dels Senglars és el tercer temps- per aquells que desconeixeu el rugby, és el temps després de cada partit on l´equip de casa ofereix menjar i beure a l´equip contrari i a l´àrbitre-.És el moment de comentar, fer amics i com no, recuperar forces.
Desde els inicis, en els Senglars s´ha cregut fonamental fer un bon tercer temps, tots els jugadors porten alguna cosa de casa seu i el club també hi col-labora, entre tots fem el millor tercer temps possible.
Aquest passat Diumenge però hi va haver una cosa sorprenent, es va acabar tot com sempre menys el plat de llenties d´un dels jugadors més polivalents de l´equip, en Cristian O´Brien.
Tenien tan mala pinta que ni els gòtics acostumats a menjar ganxitos i cervesa calenta, almenys en els seus tercers temps,no s´ho van voler acabar? Tothom es pensava que era el pinso del gat que viu radera la caseta del tercer temps i ningú es va atrevir a tocar-ho? Quan va començar a fer les llenties se´n va adonar que no tenia ceba,tomata,xoriço,botifarra negre ni llorer i va pensar "fote-m´hi més llenties"? S´imaginava que l´endemà es moriria en fill de puta d´en Fraga i és el reflexe del seu estat d´ànim? són petites preguntes que encara ens fem... qui sap si algun dia sabrem tota la veritat de LES LLENTIES D´EN TIAN.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben bones que eran.


C.Blasco

Anònim ha dit...

ay con estos gringos, jajaja no lo conozco a Cristian, pero que se comunique conmigo que le paso un par de recetas, jajajajajaja, una abraçada germans. Ernesto

Anònim ha dit...

Mitrant la foto m'he pensat que eren Choco Kripies!!!
Cristian, no és gaire tècnica la recepta!

Anònim ha dit...

Uf quantes faltes...mirant i Krispies, volia dir!
Ona.

Ramonet ha dit...

Algú veia els joves...??!!!!
A veure si algun internauta qualificat es baix alguns dels episodis i els porta al bus per tornar de lleida.

Sabeu què cuinava en nil sempre...: doncs LLENTIES!!!
CASSOLES IMMENSES DE LLENTIES!!!

Anònim ha dit...

ostiiiii els joves quins records d'infància.
Per qui no els conegui aquí us deixo una mostra:
http://www.youtube.com/watch?v=4EFUiPY0Km8


Jesús

Anònim ha dit...

RRHH

Anònim ha dit...

No facis cas d’aquests comentaris sobre les teves llenties, Tian.
De totes maneres jo crec que s’et donaria millor fer botifarres, no?.
JEJE!!
Simón